«360 μοίρες» Έλληνες μετανάστες στην Τουρκία

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Σοφία Παπαϊωάννου

Απόψε στις 23:45, από την τηλεόραση του Alpha η εκπομπή «360 μοίρες» και η Σοφία Παπαϊωάννου, συναντούν τους Έλληνες που απέδρασαν από την κρίση, πέρασαν τα σύνορα και τόλμησαν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή στη μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας.

Από την γειτονιά του Πέρα και του Μπεμπέκ, με τα νέα ελληνικά στέκια, στο Λεβέντ με τους υπό ανέγερση ουρανοξύστες και τα νεόδμητα εμπορικά κέντρα όπου απασχολούνται Έλληνες αρχιτέκτονες, η κάμερα της εκπομπής καταγράφει το νέο ελληνικό στοιχείο στην Πόλη των υψηλών ρυθμών ανάπτυξης αλλά και των βίαιων επεισοδίων

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.