4 συμβουλές για να μη σε περάσει για απελπισμένη!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μπορεί να είσαι αλλά…αυτό πρέπει να μείνει μεταξύ μας!

Είσαι τρελά ερωτευμένη μαζί του και θες να του στείλεις μήνυμα αλλά χωρίς να φανείς απελπισμένη; Θέλεις να κερδίσεις το ενδιαφέρον του αλλά χωρίς να σε περάσει για καμία “λυσσασμένη”; Υπάρχει λύση αρκεί να είναι προσεκτική.

Μην απαντάς αμέσως

Μπορεί μόλις βλέπεις μήνυμα του να πετάς από τη χαρά σου και να κάνεις τούμπες στον αέρα αλλά δεν χρειάζεται να το καταλάβει από την αρχή. Μην απαντάς στο μήνυμα του το ίδιο λεπτό, ταλαιπώρησε τον λίγο και άργησε να του απαντήσεις.

Μη είσαι επιθετική

Να είσαι υπομονετική και χωρίς υστερίες. Άστον να πάρει πρωτοβουλίες και μην είσαι μαζί του απόλυτη και απόμακρη.

Βάλε ένα στοπ στα πολλά μηνύματα

Υπάρχει η περίπτωση να στείλεις ένα μήνυμα και να μην σου απαντήσει και τότε σίγουρα θα βάλεις στο μυαλό σου διάφορά και θα ανησυχήσεις όμως μη κάνεις το λάθος να τον βομβαρδίσεις με μηνύματα και κλήσεις. Γιατί αν το κάνεις σίγουρα θα φανείς απελπισμένη.

Πρόσεχε όλα όσα του λες

Μην ξεκινήσεις από το πρώτο ραντεβού και του εκδηλώνεις όλα σου τα συναισθήματα και να μιλάς για λουλούδια και έρωτες.  

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.