4+1 πράγματα που εκνευρίζουν τους άντρες!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ποιές κακές συνήθειες πρέπει να σταματήσεις!

Όλες οι γυναίκες μπορούν να γίνουν πολύ εκνευριστικές απέναντι σε έναν άντρα και μερικές φορές έχει ως αποτέλεσμα να εξαφανιστούν. Ποιες συμπεριφορές είναι αυτές και πρέπει να κόψεις οπωσδήποτε;

Πρόσεχε τα νεύρα σου όταν έχεις περίοδο!

Οι άντρες ξέρουν ότι πονάς, ότι έχεις ενοχλήσεις, ότι ζαλίζεσαι και ότι είσαι πρησμένη για αυτό σταμάτα να γκρινιάζεις και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Σταμάτα να μη λες τι νιώθεις!

Οι άντρες δεν είναι μάγοι για να ξέρουν τι νιώθεις και τι μπορεί να σε προβληματίζει για αυτό όταν σε ρωτάει τι έχεις απλά πες το και μην λες συνεχώς τίποτα.

Σταμάτα να τρως από το πιάτου του! 

Σταμάτα κάθε φορά που πάτε έξω να φάτε να παραγγέλνεις σαλάτα και μετά να τρως από το πιάτο του! Στην αρχή μπορεί να το θεωρήσει αστείο να γελάσει και να σε πειράξει αλλά είναι κάτι το οποίο μπορεί να τον εκνευρίσει αρκετά.

Οι άντρες δεν είναι ταξί!

Μπορεί όντως κάποιες φορές να του έχεις ζητήσει να σε πάει κάπου για να κερδίσεις χρόνο ή γιατί μπορεί να θέλεις να πας κάπου μακριά, οκ! Δεκτό! Μην το κάνεις όμως σύστημα και κάθε φορά που θες να πας κάπου τον ζητάς να σε πάει.

Πες ευχαριστώ!

Όταν ένας άντρας σου λέει έναν καλό λόγο, μπορείς να το δεχτείς λέγοντας ένα ευχαριστώ και με ένα γλυκό χαμόγελο. Όλα τα άλλα σχόλια, και η τάση να του ανατρέψεις και να του αλλάξεις τη γνώμη που έχει εκείνη τη δεδομένη στιγμή, είναι ότι χειρότερο μπορείς να κάνεις.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.