5 πράγματα που δεν παρατηρούν οι άνδρες στις γυναίκες

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Άνδρες και Γυναίκες

Εκεί που λέμε πως οι άνδρες παρατηρούν τα πάντα σε μια γυναίκα,έρχονται να μας διαψεύσουν και να μας αποκαλύπτουν αυτά που δεν παρατηρούν και πως δε τους νοιάζει.

1.Αξύριστα πόδια

Εκτός και αν έχετε να κάνετε αποτρίχωση από την εποχή του Νώε, δε τους νοιάζει αν «τσιμπάτε»λιγάκι.

2. Αμακιγιάριστο πρόσωπο

Έρευνες έχουν δείξει πως οι άνδρες προτιμούν τις γυναίκες που δε βάφονται γιατί θεωρούν πως ένα καθαρό πρόσωπο χωρίς προϊόντα είναι πιο sexy. Και όσο και αν προσπαθείτε να δείξετε πως έχετε περιποιηθεί το πρόσωπο σας, αυτοί πολύ απλά δε το παρατηρούν.

3. Μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια

Εδώ καλά καλά δε μπορούν να καταλάβουν τι χρώμα ακριβώς έχουν τα μάτια σας, τους κύκλους θα παρατηρήσουν; Το μόνο που τους νοιάζει είναι το βλέμμα σας να λέει αυτά που δε λέει το στόμα σας.

4. Κυτταρίτιδα

Και εδώ, καταρρίπτεται ένας μεγάλος μύθος που αναφέρεται στη κυτταρίτιδα. Δε τους νοιάζει. Τους νοιάζει να είστε άνετες με αυτό που σας έδωσε ο καλός Θεούλης και να είστε γεμάτες αυτοπεποίθηση.

5.Νέα ρούχα

Οι άνδρες δε ξέρουν τα δικά τους ρούχα,θα παρατηρήσουν τα δικά σας νομίζετε;Φυσικά και όχι!Απλά, θα εστιάσουν στα ρούχα σας για έναν και μόνο λόγο.Για να σας τα βγάλουν.

 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.