6 πράγματα που οι άνδρες εύχονται να ήξεραν οι γυναίκες για το σεξ

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ζευγάρι

Ο Φρόιντ ονόμασε τη γυναικεία σεξουαλικότητα  «σκοτεινή ήπειρο». Αν αυτό είναι αλήθεια ,η ανδρική σεξουαλικότητα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το σκοτεινό πλανήτη .

Αλλά όταν πρόκειται για σεξ , οι άνδρες είναι απλοί, έτσι; Δεν είναι αλήθεια . Η κρεβατοκάμαρα είναι ένα από τα μεγάλα «γήπεδα» της απόδοσης των αρσενικών , και ως εκ τούτου , ό,τι βλέπετε και ακούτε είναι συνήθως μέρος του ρόλου, όχι η πραγματικότητα.

Εδώ αποκαλύπτονται 6 γεγονότα που μπορεί να θέλετε να ξέρετε :

1 . Θέλουν τον έπαινο
Οι άνδρες δεν είναι διαφορετικοί από τις γυναίκες , όταν πρόκειται για φιλοφρονήσεις για τη σεξουαλική αυτοπεποίθηση . Ο έπαινος αυτός μπορεί να ξεκινήσει πριν φτάσετε στο υπνοδωμάτιο  και μετά τις«δραστηριότητες» σας.Οι  άνδρες ανησυχούν για το μέγεθος της κοιλιάς τους και άλλων οργάνων εκείνη τη στιγμή.τα μαλλιά τους ( ή την έλλειψη αυτών) και άλλα.

2. Εκτιμούν το  σεξ για χάρη του σεξ
Μερικές φορές το σωστό φάρμακο είναι το άγριο σεξ . Σύμφωνα με τον Joe Kort  έναν ψυχοθεραπευτή και σεξολόγο , » Οι άνδρες θέλουν τις γυναίκες τους για να απολαμβάνουν το ωμό σεξ ,και να μη το παίρνουν προσωπικά . Για τους άνδρες , δεν είναι ο τρόπος για να  κυριαρχήσουν μια γυναίκα , αλλά για να τη γοητεύσουν σε άλλα μονοπάτια.Αφήστε τον λοιπόν να σας γοητεύσει.

3 . Δεν είναι μόνο το…
Τα γεννητικά όργανα των ανδρών είναι η νούμερο ένα ερωτογενής ζώνη πάνω τους , αλλά δεν είναι και η μοναδική.Υπάρχουν πολλά μέρη που μια γυναίκα θα πρέπει να αγγίξει . Όπως κτο στήθος , το εσωτερικό των μηρών και το πρόσωπο.Προσπαθήστε να τις ανακαλύψετε.

4.  Ενθαρρύνετε τις φαντασιώσεις τους.
Οι άντρες θέλουν να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους , αλλά ανησυχούν πως θα ντραπείτε ή θα τους κρίνετε . ; Προσπαθήστε να κάνετε ένα παιχνίδι και μοιραστείτε μαζί του ότι σκέφτεστε πάνω στο σεξ.

5 . Τους αρέσει όταν τους μιλάτε
Μιλώντας κατά τη διάρκεια του σεξ διεγείρονται περισσότερο από τα αυτιά τους. Dirty συζήτηση. Όσο περίεργο κι αν ακούγεται , τα λόγια μιας γυναίκας μπορεί να κάνουν έναν άντρα να  αισθάνεται τόσο ισχυρός και ανδροπρεπής ως Ρωμαίος μονομάχος.

6. Χρειάζονται ειλικρίνεια
Το σεξ μπορεί να λύσει τα άγχη σε μια σχέση. Αν διαμαρτύρονται για την έλλειψη του σεξ , μπορεί να το κάνουν γιατί παραβλέπουν σοβαρότερα ζητήματα. Πρέπει να τους  διαφωτίσετε . Το ανδρικό «εγώ» συνδέεται με το σεξ , έτσι είναι εύκολο  να απορρίπτουν τα προβλήματα που υπάρχουν. Νομίζουν πως αν δε κάνετε σεξ ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη σχέση και έτσι γκρινιάζουν.Οπότε, κάντε του τη χάρη και να του εξηγείτε τους πραγματικούς λόγους που σήμερα δεν έχετε όρεξη,γιατί αυτό θέλουν.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: