7+1 σημάδια που προδίδουν ότι σε θέλει

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Πάρε χαρτί και στυλό και σημείωνε!

Βγαίνετε εδώ και αρκετό καιρό αλλά δεν είσαι σίγουρη αν του αρέσεις και δεν μπορείς να καταλάβεις τα αισθήματα του; Δεν είναι πολύ δύσκολο να δώσεις απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα! Το μόνο που χρειάζεται είναι να δώσεις λίγο προσοχή σε κάποιες από τις κινήσεις του ή αυτά που σου λέει!

Οι άντρες δεν συνηθίζουν να δείχνουν πράγματα από την αρχή όμως κάποιες συμπεριφορές τους, τους προδίδουν!

Δώσε προσοχή στα παρακάτω και αναλογίσου αν κάποια από αυτά ή και όλα σου τα δείχνει! Αν ναι! Τότε είσαι σε καλό δρόμο.

Δεν διστάζει να σου στείλει μήνυμα όσες φορές θέλει

Τα μηνύματα πλέον είναι ο πιο εύκολος, γρήγορος αλλά και συχνός τρόπος για να επικοινωνήσεις με κάποιον. Αν λοιπόν ενδιαφέρεται σίγουρα θα σου στείλει!

Δεν έχει πρόβλημα να κοιμηθείς σπίτι του

Συνήθως οι άντρες αργούν να σου προτείνουν κάτι τέτοιο. Όταν όμως τολμούν να το κάνουν τότε σίγουρα κάτι καλό θα βγει. Συνήθως δεν θέλουν κάποια να κοιμάται σπίτι τους γιατί φοβούνται τις παρεξηγήσεις!

Δεν σε κρύβει

Σου ζητάει συνέχεια να γνωρίσεις τους φίλους του; Τότε πολύ πιθανό να σημαίνει πως είσαι σημαντική για αυτόν και θα ήθελε να σου γνωρίσει τον περίγυρο του αφού πλέον είσαι “κομμάτι” του.

Σου δείχνει ότι του λείπεις

Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως του λείπεις και έχει την ανάγκη να σε δει και σε νιώσει αλλά και να μοιραστεί πράγματα μαζί σου.

Δεν ασχολείται με το κινητό όταν είναι μαζί σου

Είναι προσηλωμένος σε εσένα και αυτό είναι το μόνο που τον νοιάζει. Πλέον τα κινητά έχουν μπει στη ζωή μας για τα καλά αλλά αν δεις και το παραμερίζει κάτι που δύσκολα κάνει κάποιος τότε να είσαι σίγουρη πως σε θέλει.

Του αρέσει να κάνετε πράγματα που σου αρέσουν

Σου ζητάει να του λες τι θέλεις να κάνετε σου προτείνει πράγματα που ξέρει ότι σίγουρα θα θες και μάλιστα το ευχαριστιέται.

Σου γνωρίζει την οικογένεια του

Ε, δεν το κάνει ο καθένας αυτό πόσο μάλλον και συχνά. Είναι ένα μεγάλο βήμα και θέλει πολύ σκέψη πριν το προτείνει η ακόμα καλύτερα πριν το κάνει.

Σε έχει μάθει απ’ έξω και ανακατωτά

Ξέρει πολύ καλά την κάθε σου αντίδραση ή την κάθε σου κίνηση και έχει αρχίσει να βρίσκει τα κουμπιά σου. Αν αυτό δεν είναι ενδιαφέρον τότε τι είναι;

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.