Backstage24.gr
Σχέσεις & Σεξ

8 Σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να τον παντρευτείς.

Μήπως να το ξανασκεφτείτε;

Και εκεί που δηλώνατε πως δεν πρόκειται να παντρευτείτε ποτέ και πως δεν υπάρχει νόημα στη λέξη «Γάμος», έρχεται κάτι μαγικό να τα ανατρέψει όλα. Βέβαια, οι περισσότερες γυναίκες  θέλουν είναι να επισημοποιήσουν τη σχέση τους και να προχωρήσουν στη ζωή τους με έναν άνθρωπο για να δημιουργήσουν οικογένεια. Έχουν όμως βρει τον σωστό;

Υπάρχουν,λοιπόν,κάποια σημάδια που μας δείχνουν πως ο άνθρωπος με τον οποίον είμαστε σε σχέση είναι ο σωστός για να μας«αποκαταστήσει»και να μας κάνει να θέλουμε να περάσουμε όλη μας τη ζωή μαζί του.

Σημάδι πρώτο: Κάνει θυσίες για εσάς.

Και μιλάμε πάντα σε λογικά πλαίσια! Δηλαδή μπορεί να σας ακολουθήσει στα ψώνια αντί να πάει για καφέ με τον κολλητό του,μπορεί να μην θέλει να δει ρομαντική κωμωδία και να προτιμά να δει τον Chuck Norris να πλακώνει στο ξύλο κόσμο αλλά για εσάς θα το κάνει και άλλα πολλά.

Σημάδι δεύτερο: Είναι ο πρώτος άνθρωπος που σκέφτεστε όταν θέλετε να μιλήσετε.

Ακούσατε μια περίεργη ιστορία,έγινε κάτι στη δουλειά που σας τάραξε, είδατε κάτι περίεργο να γίνεται μπροστά σας, νιώσατε πολύ χαρούμενη για ένα σχόλιο που σας έκαναν στο δρόμο και θέλετε να είναι ο πρώτος που θα τα ξέρει.

Σημάδι τρίτο: Νοιάζεται για τους φίλους σας.

Ρωτάει πάντα τι κάνουν οι κολλητές σας ή κάποιοι φίλοι σας που έχει καιρό να τους δει και είναι πάντα πρόθυμος να βοηθήσει εσάς να στηρίξετε κάποιον φίλο σας όταν δεν είναι καλά.

Σημάδι τέταρτο: Μοιράζεστε τις ίδιες αξίες.

Συζητάτε τι θέλετε από τη ζωή σας και βρίσκεστε στην ίδια σελίδα. Θέλετε παρόμοια πράγματα και αυτό σας βοηθάει να εκτιμήσετε τις στιγμές σας.

Σημάδι πέμπτο: Ξέρει την οικογένεια σας και εσείς τη δική του.

Αυτό είναι μεγάλο βήμα στη σχέση ενός ανθρώπου διότι η οικογένεια είναι ένας μεγάλος παράγοντας στη ζωή μας. Και ειδικά για τους άνδρες, η μαμά παίζει τεράστιο ρόλο, αφού το οιδιπόδειο σύμπλεγμα δε θα σταματήσει ποτέ να υπάρχει.

Σημάδι έκτο: Σας λέει από το πουθενά πως είστε σέξυ.

Είναι πολύ σημαντικό σε μια σχέση να υπάρχει το φλερτ,και ειδικά άμα η σχέση αυτή μετράει χρόνια.Και αυτός δεν το ξεχνάει ποτέ αυτό και θέλει να σας υπενθυμίζει κάθε τόσο πως πραγματικά σας θέλει.

Σημάδι έβδομο: Πάντα καυχιέται για το άτομο σας.

Μιλάει σε όλους για τα επιτεύγματα σας. Για το πόσο καλή είστε στη δουλειά σας, πόσο όμορφη είστε, πόσο έξυπνη είστε και γενικά το στόμα του στάζει μέλι όταν κάνετε κάτι που είναι άξιο θαυμασμού.

Σημάδι όγδοο: Δεν προσπαθεί να σας αλλάξει.

Και αυτό είναι το πιο σημαντικό σημάδι. Σας θέλει όπως πραγματικά είστε.Σας αποδέχεται πλήρως με όλα τα ελαττώματα σας και όλες τις αναποδιές σας.Και αγαπάει αυτό που πραγματικά του έχετε δείξει.

Επιμέλεια κειμένου: Αλεξάνδρα Κατσαμπίρη

Related posts

4 Βήματα για να κοιμάσαι καλύτερα με τον σύντροφό σου

editor

6 σημάδια ότι σου λέει ψέματα

Αναστάσης Δαφνής

6 ερωτήσεις που πρέπει να του κάνεις στο πρώτο σας ραντεβού!

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live