Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Το πλανητικό σκηνικό σήμερα σας κάνει να μην μπορείτε εύκολα να ρυθμίσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Μην πάρετε καμία απόφαση με γνώμονα τον θυμό και αφήστε λίγο χρόνο για να δείτε τα πράγματα πιο ολοκληρωμένα.  

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Μία μέρα γεμάτη οικογενειακές υποχρεώσεις. Πολύ πιθανόν να κάνετε έναν προγραμματισμό για προσεχή ταξίδι, όπου θα συμβούν κάποιες εντάσεις μέχρι την υλοποίηση του. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα πρέπει να προσέξετε τα οικονομικά σας.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Θα παρουσιαστούν κάποια εμπόδια στην επικοινωνία σας με τον/τη σύντροφο σας. Μην φτάνετε τα πράγματα στα άκρα τη στιγμή που κι εσείς δεν έχετε πράξει τα καλύτερα. Όλα θα εξαρτηθούν από τη σωστή διαχείριση της κατάστασης κι η εξέλιξη βρίσκεται στα δικά σας χέρια.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Πολύ πιθανόν να σας απασχολήσουν και θέματα προσωπικά, αλλά λόγο έντονου πλανητικού συνδυασμού, να συμβούν κάποιες ανατροπές και παρεξηγήσεις. Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Ενώ υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές στο να περάσετε όμορφα με τους δικούς σας αγαπημένους ανθρώπους, κάτι θα επισκιάζει την κατάσταση αυτή. Τη μέρα αυτή μάλλον θα πρέπει να την χρησιμοποιήσετε για να ξεκουραστείτε και να γεμίσετε τις μπαταρίες σας.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Καινούριες καταστάσεις εξελίσσονται κατά τη διάρκεια της μέρας. Μία προσωπική σας υπόθεση θα αποκτήσει νέα μορφή.  Πολύ πιθανόν επίσης να πρέπει να αναθεωρήσετε κάποια θέματα που αφορούν τον τρόπο που παράγετε έργο.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα κάντε ένα διάλειμμα στο φορτωμένο σας πρόγραμμα κι αφήστε για λίγο πίσω αυτά που σας κουράζουν. Αγαπημένα πρόσωπα θα βρεθούν πλάι σας και θα σας κάνουν πολύ καλό στην ψυχική σας ισορροπία. Μία πρόσκληση σε ένα όμορφο μέρος, σας δίνει χαρά.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Πολύ πιθανόν να αναζητήσετε μια άλλη επαγγελματική απασχόληση, εκτός από αυτή που ήδη κάνετε. Η πορεία ή όχι αυτής σας της απόφασης θα εξαρτηθεί από τα οικονομικά οφέλη. Το θέμα είναι ότι για κάποιους λόγους, τα εισοδήματα σας δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα θα πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω, αν δεν θέλετε να χαλάσουν οι σχέσεις σας με τον/τη σύντροφό σας. Οι απόλυτες συμπεριφορές χωρίς να γίνεστε διαλλακτικοί φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θα θέλατε. Ένα ταξίδι, μια έστω μικρή μετακίνηση θα είναι η αιτία να ανανεώσετε την ψυχική σας διάθεση.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Αναζητάτε τους λόγους που σας οδήγησαν σε μία κακή συμπεριφορά προς τους άλλους. Θα υπάρξουν αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο, που φέρνετε μεγάλη ευθύνη για ότι θα συμβεί. Αν μπει νέο άτομο στη ζωή σας, να είστε έτοιμοι για πολλές ανατροπές.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

H προσωπική σας ζωή θα σας απασχολήσει σήμερα αρκετά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε για την τύχη της ερωτικής σας σχέσης. Στην απόφαση σας αυτή ίσως να παίξει σοβαρό ρόλο ένα φιλικό σας πρόσωπο. Βέβαια, καλό είναι σημαντικές αποφάσεις να μην παρθούν αυτή την στιγμή.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα θα παίξει έναν πολύ σοβαρό ρόλο στα γεγονότα που θα εξελιχθούν. Πολύ πιθανόν για κάποιους λόγους να μπει ένα εμπόδιο από την οικογένεια, σε μία επιδίωξη σας επαγγελματική. Ήσυχο βράδυ.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας!

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live