Αφροδίτη-Μαρία Λιάτσου: Δυνατή προσωπικότητα με εμφάνιση μοντέλου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Backstage24 Models

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

 

Αγαπημένο Στέκι: Avant Garde στην Κομοτηνή.

Αγαπημένος προορισμός: Λευκάδα

Τρία επίθετα που τη χαρακτηρίζουν: εργασιομανής, ευαίσθητη και φιλότιμη

Photo Credit: Antonis margaritis

 

 Αν και είναι μόλις 19 ετών μπορεί να σας «βάλει» κάτω αφού ασχολείται χρόνια με το καράτε. Η μελαχρινή οπτασία, Αφροδίτη-Μαρία σπουδάζει στην Κομοτηνή, όπου και μένει, το τμήμα Κοινωνικής Διοίκηση και Πολιτικών Επιστημών του Δημοκρίτειο Πανεπιστημίου Θράκης. Παρόλο που έχει ασχοληθεί με το καρατέ και το χορό για χρόνια κανέναν από τα δυο δεν τη συγκίνησε για να ασχοληθεί επαγγελματικά ενώ έχει κάνει πολλές προσωπικές φωτογραφίσεις αφού έχει αναλογίες μοντέλου. Στον ελεύθερο χρόνο της πηγαίνει στο γυμναστήριο, ασχολείται με τις φίλες της και βγαίνει. Θέλει να τελειώσει τις σπουδές της, να κάνει μεταπτυχιακό και να βοηθήσει κόσμο μέσω διαφόρων μη κυβερνητικών οργανώσεων καθώς είναι ευαισθητοποιημένη με τους ανθρώπους που περνούν δύσκολα στη ζωή τους.

gdf

Αν ένας άνδρας προσπαθήσει να την προσεγγίσει θα πρέπει να είναι έξυπνος, ειλικρινής, να διαθέτει χιούμορ και να είναι σωστός απέναντι της.

Η Αφροδίτη –Μαρία Λιάτσου έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια για να «λάμψει» σε όποιον χώρο επιλέξει να βαδίσει και η εμφάνιση της «τρελαίνει» όποιον άνδρα την αντικρίσει.

gkchlwkcw

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.