Ακίνητη περιουσία, ράβδοι χρυσού και πολλά μετρητά, η περιουσία του Prince

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η απογραφή της συνολικής περιουσίας του «Πρίγκιπα», σύμφωνα με τα έγγραφα που προέκυψαν από την έρευνα του δικαστηρίου της Μινεσότα, δείχνει ότι είχε αποκτήσει τεράστιο πλούτο σε ακίνητη και κινητή περιουσία πριν αποβιώσει τον Απρίλιο του περασμένου έτους.

Ο αείμνηστος μουσικός είχε λοιπόν 25 εκατομμύρια δολάρια σε ακίνητα, 67 ράβδους χρυσού, και μια άξια λόγου συσσώρευση μετρητών σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Σύμφωνα με τα αρχεία που παρουσιάστηκαν στο δικαστήριο της κομητείας Carver, ο Prince άφησε επίσης συνολικά 10 αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων ένα Ford Thunderbird του 1993, ένα Jeep Grand Cherokee του 1995, μια Lincoln Town του 1997 και μια Cadillac Limo του 1985.

Τα αρχεία περιλαμβάνουν επίσης καταγραφή περιουσιακών στοιχείων από την Bremer Trust, η οποία παραθέτει 12 ακίνητα στο Carver και το Hennepin της Μινεσότα, με εκτιμώμενη αξία γύρω στα 25.400.000 δολάρια. Η έκθεση παραθέτει επίσης περίπου 110.000 δολάρια σε τέσσερις τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και 67 ράβδους χρυσού με συνολική αξία 840.000 δολάρια.

Μεταξύ των στοιχείων που δεν έχουν ακόμη εκτιμηθεί περιλαμβάνονται τα διαφορετικά μουσικά όργανα του «Πρίγκιπα», η συλλογή κοσμημάτων του, μια Bentley του 2006 και οι εμβληματικές μοτοσικλέτες που εμφανίζονται στα Purple Rain και Graffiti Bridge.

Η αξία των εμπορικών σημάτων και των πνευματικών δικαιωμάτων του Prince είναι επίσης ακόμα ασαφής, αλλά εκτιμάται μεταξύ των 100 και των 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Η επόμενη ακρόαση δικαστηρίου αναφορικά με τη διαθήκη του καλλιτέχνη, έχει προγραμματιστεί για τις 12 του Ιανουαρίου και αναμένεται να επιλύσει μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με την περιουσία του, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού των κληρονόμων του.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.