Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: Μιλάει για τα νούμερα της “Επιστροφής”

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη καθημερινή κοινωνική σειρά του ANT1 “ Η επιστροφή” η οποία σημειώνει ποσοστά της τάξεως 16-25%, στην prime-time του καναλιού.

Η ίδια μίλησε για την επιτυχία της σειράς καθώς και την προσπάθεια των καναλιών για μία προσεγμένη μυθοπλασία τα τελευταία χρόνια:

Πώς βλέπετε την ανοδική πορεία της σειράς, «Επιστροφή»;  
Τα νούμερα ανέβηκαν στο πικ της ιστορίας. Καθώς προχωρούσαν οι εβδομάδες και η αγωνία μεγάλωνε, μεγάλωνε και το ενδιαφέρον του κόσμου. Αυτό, σίγουρα, δεν μπορείς να το ξέρεις, να το περιμένεις από την αρχή. Στην τηλεόραση μπορεί να νομίζεις ότι κάτι θα πάει πολύ καλά και τελικά να μην πηγαίνει, ή και το ανάποδο. Σίγουρα, πάντως, είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι όλοι στη σειρά γι’ αυτή την πορεία. Είναι μία απαιτητική δουλειά, είμαστε συνεχώς σε γυρίσματα, και μάλιστα πολλά από τα οποία εξωτερικά. Κοπιάζουμε και το κοινό μάς ανταμείβει.  

Η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη, αν «μετρήσει» κάποιος το ότι το σίριαλ προβάλλεται στην απαιτητική prime time ζώνη;  
Είναι ένα στοίχημα που κερδήθηκε από το σταθμό, πόνταρε στις σειρές και δεν παρασύρθηκε από το γενικότερο κλίμα. Αργά, αλλά σταδιακά, ο σταθμός απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει με την μυθοπλασία.  

Πιστεύετε ότι φέτος γίνονται φιλότιμες προσπάθειες για ελληνικές σειρές, καθώς οι άνθρωποι των καναλιών έβαλαν αυτό που λέμε λαϊκά «το χέρι στην τσέπη»;  
Θέλει χρήματα αυτή η προσπάθεια και ανθρώπους που την ξέρουν αυτή τη δουλειά. Οι σειρές απαιτούν γνώσεις για να γίνουν όπως πρέπει, δεν μπορεί λοιπόν να δουλεύουν σε αυτές άνθρωποι που μέχρι πέρυσι έκαναν κάτι άλλο. Να πω, βέβαια, ότι τα σίριαλ μπορούν να γίνουν και πολύ καλύτερα, θέλει προσπάθεια. Καλό είναι να μην επαναπαυόμαστε, χωράει κι άλλη προσοχή.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.