Άννα Βίσση: «Ποτέ δεν με έχω δει σαν εικόνα»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η Άννα Βίσση βρίσκεται στην πρώτη γραμμή πολλά χρόνια.

Μπορεί οι άλλοι να την βλέπουν σαν εικόνα, αλλά η ίδια δεν βλέπει έτσι τον εαυτό της. «Ποτέ δεν με έχω δει σαν εικόνα. Επειδή ακριβώς αυτό που είμαι στη ζωή μου είμαι και εκεί πάνω. Βεβαιώς παίζω έναν ρόλο και ο ρόλος καθορίζεται από τα λόγια που λες, από τα τραγούδια. Έχω το ίδιο πάθος που έχω ως φίλη, ως σύντροφος, ως μητέρα, ως γιαγιά, είμαι ακριβώς η ίδια γυναίκα με το ίδιο ταμπεραμέντο, την ίδια νοοτροπία, την ίδια συμπεριφορά», εξήγησε στο Πρώτο Θέμα και συνέχισε: «Δεν βγαίνω εκεί πάνω και το παίζω κάτι άλλο. Εξακολουθώ να είμαι η Άννα. Έχει γλύκα η επιτυχία και η πρωτιά. Το θέμα είναι «μπορώ να είμαι τώρα πρώτη δίνοντας στο κοινό κάτι καινούριο;».

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.