Backstage24.gr
Lifestyle

Ανοιξιάτικες αστρολογικές προβλέψεις απο την Αλεξάνδρα Καρτά!

Αναλυτικές προβλέψεις για όλους!

Η εποχή βοηθά να γεννηθούν νέες ιδέες και σχέσεις, να ολοκληρωθούν αποφάσεις, να τολμήσετε την αλλαγή με όποιο κόστος, … φροντίζοντας να έχετε δάσκαλο το χθες, σύμμαχο το σήμερα και εραστή το αύριο…

ΚΡΙΟΣ

Με ένα δυνατό κυρίως επαγγελματικό βήμα ξεκινά η Άνοιξη για σας. Θα βρεθείτε κοντά σε επιτυχημένες ιδέες και το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να τις υλοποιήσετε. Αν και η ανάδρομη Αφροδίτη στο ζώδιο σας δεν είναι καλός δείκτης συναισθηματικής ηρεμίας, θα έχετε αρκετό χρόνο στο να σκεφτείτε λάθη και σωστά που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Η Άνοιξη βέβαια θα τελειώσει με μία δυνατή απόφαση που θα σας δώσει ώθηση για επιτυχημένες μελλοντικές πορείες.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε καλά, αλλά έχετε κάτι που σας δημιουργεί μία ανασφαλή κατάσταση. Αυτό το [κάτι], μπορεί ακόμη και να μην το έχετε εντοπίσει εκατό τις εκατό, όμως υπάρχει. Λίγο η προσωπική σας ζωή που σας δημιουργεί τριγμούς, λίγο η οικογένεια με κάποια βάρη που δεν μπορείτε εύκολα να διαχειριστείτε, λίγο τα οικονομικά που σας προβληματίζουν, έχετε δίκιο να γκρινιάζετε την περίοδο που δικαιωματικά θα έπρεπε να γιορτάζετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ο Κρόνος σας έχει ταλαιπωρήσει αρκετά σε προσωπικό επίπεδο και σε θέματα υγείας, ήρθε η εποχή που θα απαλλαχτείτε σε ότι μέχρι σήμερα σας προκαλούσε φόβο. Οι συναισθηματικές σας επιθυμίες θα αποκτήσουν σάρκα και οστά από τα τέλη του Απριλίου, όπου και θα γεμίσετε ενέργεια με την είσοδο του Άρη στο ζώδιο σας. Βέβαια εσείς που είστε γεννημένοι από 27 έως 30 Μαΐου, θα πρέπει να αναβάλετε κάποια σχέδια σας για λίγο αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Άνοιξη σας βρίσκει αρκετά κουρασμένους ψυχικά, με καταστάσεις που δεν λένε να διορθωθούν. Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανακατατάξεων και ψυχολογικών μεταπτώσεων που σας χάρισε ο Χειμώνας που έφυγε. Τώρα καλείστε να χτίσετε πάνω σε νέες βάσεις την επαγγελματική σας πορεία και να φτιάξετε πάλι το προφίλ σας. Η προσωπική σας ζωή έχει την εικόνα των επιλογών που κάνατε τα 2 τελευταία χρόνια. Έτσι θα βρεθείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τις επιλογές σας.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα η επαγγελματική σας πορεία, αλλά και η κοινωνική σας καταξίωση. Αυτή η Άνοιξη θα σας κάνει περισσότερο φιλόδοξους και σίγουρα θα ανεβάσετε τον πήχη πολύ ψηλά. Η ερωτική πλευρά σας, θα αναδειχθεί μέσα από έναν επίσης φλογερό σύντροφο που θα φροντίσει να σας έχει υπό την προστασία του με οποιονδήποτε θετικό τρόπο. Τέλος θα βρεθείτε ανάμεσα σε διαφορετικές απόψεις για ένα σοβαρό προσωπικό θέμα, όπου θα πρέπει να δείξετε υπομονή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η περίοδος αυτή θα είναι γεμάτη από υποχρεώσεις και αναθεωρήσεις κυρίως πάνω σε πρακτικά θέματα. Οι γεννημένοι από 17 έως 22/9, θα έχετε να αντιμετωπίσετε έντονα οικογενειακά προβλήματα κυρίως μέσα στον Απρίλιο, όπου και θα έρθετε αντιμέτωποι με την αυστηρή παρουσία του Κρόνου. Η Άνοιξη θα σας βοηθήσει όλους σας, να αποτινάξετε από πάνω σας κακές συνήθειες και να μπείτε σε έναν νέο τρόπο ζωής που θα σας οδηγήσει σταδιακά σε επιτυχίες οικονομικές, συναισθηματικές, επαγγελματικές και υγείας.

ΖΥΓΟΣ

Μία εποχή γεμάτη αναθεωρήσεις και κινδύνους σε προσωπικό επίπεδο, θα αποδειχθεί το πρώτο μέρος της Άνοιξης. Μην κάνετε επίσης παρακινδυνευμένες ενέργειες που μπορεί να σας βλάψουν ηθικά. Οι σύμμαχοι σας έχουν αρχίσει και αυτοί να αμφιβάλουν για τις καλές σας προθέσεις και αυτό θα διαρκέσει μέχρι και τα τέλη του Απριλίου. Ο Μάιος βέβαια θα είναι μαζί σας πολύ περισσότερο φιλικός και με ότι αποφασίσετε να κάνετε το επόμενο διάστημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μία έντονα δυνατή περίοδος θα αποδειχθεί αυτή η Άνοιξη για σας. Θα βρείτε επαγγελματικές δυνατότητες που θα σας προβάλουν και θα σας αναδείξουν. Οικονομικά θα έχετε κάποιες βοηθητικές εναλλακτικές κινήσεις να κάνετε, που θα σας στηρίξουν σημαντικότατα. Όσον αφορά την προσωπική σας ζωή, θα υπάρξει ηρεμία μετά τις 21 Απριλίου, όπου και θα αποφασίσετε με νηφαλιότητα τα επόμενα σας βήματα. Να μην αφεθείτε σε λάθος ενέργειες στο τέλος Μαΐου, όπου και θα κλείσετε οριστικά έναν δύσκολο κύκλο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Άνοιξη θα σας δώσει μία ώθηση στο να βρείτε λύσεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Θα πρέπει βέβαια να κάνετε αρκετά επίπονες προσπάθειες ώστε να φτάσετε στο σημείο που εσείς θα είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είναι αλήθεια ότι πάντα θα υπάρχει μία σκιά που θα ανατρέπει την απόλυτη χαρά σας. Μην περιμένετε λοιπόν αυτή την περίοδο να ολοκληρώσετε σε κάτι, αλλά θα κερδίσετε οπωσδήποτε όταν η κάθε σας αρχή γίνεται με γνώμονα την ώριμη σκέψη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η πρώτη μέρα της Άνοιξης σας βρίσκει πρωταγωνιστές, με την Σελήνη να περνά στο ζώδιο σας. Είναι αλήθεια ότι και ο Άρης, θα σας δώσει την θετική του επιρροή έως τις 20 Απριλίου. Αυτό σημαίνει ότι, η περίοδος αυτή παρ όλες τις αντιθέσεις που έχει, θα φροντίσει να γίνει αισθητή με θετικό τρόπο κάποιες μέρες της Άνοιξης. Η οικογενειακή σας ηρεμία θα επανέλθει από τα τέλη του Απριλίου και θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε μέσα στον Μάιο κάτι που αφορά την ακίνητη περιουσία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Άνοιξη θα σας δώσει αντικρουόμενα μηνύματα. Θα βρίσκεστε σε μία εσωτερική μάχη όπου όλα θα εξαρτηθούν από το πόσο καλά θα διαχειρίζεστε τα γεγονότα που θα συμβαίνουν. Σε αυτό το μπερδεμένο κουβάρι συναισθημάτων, με οικογενειακές, επαγγελματικές, οικονομικές και προσωπικές διευθετήσεις, θα έχετε μοναδικό και αποτελεσματικό όπλο, την ευστροφία σας. Η διαίσθηση θα αποδειχθεί το μεγάλο σας ατού, όταν κάποιοι θα εγκαταλείπουν σηκώνοντας τα χέρια ψηλά.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Άνοιξη θα σας βρει μέσα σε πολλές σκέψεις, γεμάτους από υποχρεώσεις και σίγουρα υποψιασμένους για την ειλικρίνεια των άλλων. Οι περισσότεροι από σας έχετε ταλαιπωρηθεί από την παρουσία του Κρόνου και η περίοδος αυτή δεν θα σας κάνει την χάρη να σας απαλλάξει από την αυστηρή του παρουσία. Οικονομικά θέματα θα μπουν σε σειρά τον Μάιο, αλλά την ίδια περίοδο θα έχετε να αντιμετωπίσετε δυνατές συγκρούσεις που θα αφορούν την οικογένεια και την επαγγελματική σας πορεία.

Αλεξάνδρα Καρτά

Related posts

«Ο Brad Pitt δεν αγαπάει τη Jolie»

supervisor

H Ελένη Τσολάκη λέει τον καιρό και…προκαλεί εγκεφαλικά – (video)

Αναστάσης Δαφνής

Δείτε την Κειτ Μος χωρίς ρετούς! – (φωτο)

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live