Αντιδράσεις για το «ομοφοβικό παραλήρημα»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Οι δύο δημοσιογράφοι τον χαρακτήρισαν κυρία Αυγουστίνα, αλανιάρη και Παρθενόπη.

Ολοένα και μεγαλύτερη διάσταση παίρνει το θέμα με τα σχόλια που έκαναν ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Σταυρόπουλος μέσα από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή για τη σεξουαλικότητα του συγγραφέα Αύγουστου Κορτώ.

Ο συγγραφέας με post του στο facebook, δήλωσε πως δεν συμμετέχει ενεργά στο Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς παραμένει αφοσιωμένος στον άντρα του και στα βιβλία του.

Αυτή η φράση υπήρξε η αφορμή για ένα δεκαπεντάλεπτο ξέσπασμα του Δήμου Βερύκιου και του Δημήτρη Σταυρόπουλου μέσα από τη ραδιοφωνική τους εκπομπή:

Το πρωί το θέμα σχολιάστηκε από τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά , οι οποίοι υποστήριξαν τον συγγραφέα.

«Βγήκαν σήμερα δύο ραδιοφωνικοί παραγωγοί και είπαν… η κυρία Αυγουστίνα, ο αλανιάρης, η Παρθενόπη. Ο καθένας κρίνεται βάσει αυτών που λέει και αυτό που είναι. Αυτοί που μιλάνε έτσι είναι γραφικοί, χρόνια τώρα!», είπε ο Γιώργος Λιάγκας σήμερα το πρωί σχετικά με τα σχόλια που έκαναν ο Δήμος Βερύκιος και ο Δημήτρης Σταυρόπουλος για τον Αύγουστο Κορτώ.

Μετά τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας και οι συνεργάτες του για τους δύο δημοσιογράφους, σειρά πήρε η Έλενα Ακρίτα που ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«21ος αιώνας. Ο Δήμος Βερύκιος παραληρεί κατά του Αύγουστου Κορτώ. Δεν θα σταθώ στις λεπτομέρειες – αρκετή αναπαραγωγή έγινε. Δεν θα αναλύσω ποιος είναι άντρας και ποιος «άντρας» – η σημειολογία των εισαγωγικών θα περάσει απαρατήρητη…
Θα συμφωνήσω με τα σχόλια που ξεκινούν με δυο ρήματα: «Λυπάμαι’. «Ντρέπομαι». Λυπάμαι που κλικάρισα το link. Ντρεπομαι που ξεκλικάρισα στα 5 λεπτά κι όχι νωρίτερα. Τελικά, υπάρχουν «συνάδελφοι» και «πληνάδελφοί». Να τους χαιρόμαστε»!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.