Αποκλειστικό: Ο τραγουδιστής μέθυσε, πήγε σπίτι της και παρακαλούσε για επανασύνδεση!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Ένας έρωτας και μία πολύχρονη σχέση που έληξε άδοξα, αλλά μάλλον δεν τελείωσε ακόμα.

Τo Σάββατο, το βράδυ, ο τραγουδιστής φαίνεται πως «έπαιξε» το τελευταίο του χαρτί καθώς προσπάθησε για επανασύνδεση. Ο στενός φιλικός κύκλος του ζευγαριού αναφέρει, αποκλειστικά στο vs, ότι ο τραγουδιστής «πρασίνισε» από τη ζήλια του, με τα δημοσιεύματα που ήθελαν την πρώην αγαπημένη του στην αγκαλιά ενός άλλου άνδρα.

Έτσι, το Σάββατο, μετά από έξοδο με φίλους σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, ο γνωστός τραγουδιστής, μεθυσμένος, δεν πήρε το δρόμο του γυρισμού, αλλά το δρόμο για το σπίτι της πρώην αγαπημένης του.

Εκεί, ο τραγουδιστής χτυπούσε την πόρτα με μεγάλη επιμονή, σύμφωνα με αυτά που δήλωσαν οι γείτονες, παρακαλώντας την να του ανοίξει και να του δώσει εξηγήσεις.

«Άνοιξε μου, σε αγαπάω , θέλω να μιλήσουμε» έλεγε συνέχεια!

Εκείνη μετά από ώρα, άνοιξε την πόρτα και άφησε τον τραγουδιστή να μπει. Μίλησαν για περίπου μια ώρα, τι ειπώθηκε δεν ξέρουμε, αλλά σίγουρα τα πνεύματα ηρέμησαν και τις επόμενες ημέρες ίσως να φανούν τα αποτελέσματα της προσπάθειας του γνωστού τραγουδιστή!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.