Αποκτήστε μοναδικά οπίσθια όπως η Shakira

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Uncategorized

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Κοπέλα που γυμνάζεται

Αυτές είναι μερικές βασικές ασκήσεις για να αποκτήσετε μοναδικά οπίσθια όπως οι διάσημες καλλονές.

Άσκηση 1η:

Ημικαθίσματα πλιέ: Σε όρθια στάση ανοίγετε τα πόδια σας σε θέση πλιέ, με τα πέλματά σας να κοιτούν προς τα έξω. Κάνετε αρχικά βαθύ ημικάθισμα και έπειτα ανασηκώνεστε στις μύτες. Πιέζετε καλά και επανέρχεστε στην αρχική σας θέση

Άσκηση 2η:

Σταυρωτές προβολές: Από την αρχική σας θέση, κατά την οποία έχετε τα πόδια σας παράλληλα ανοιγμένα, σταυρώνετε τα πόδια σας προβάλλοντας μπροστά το δεξί και λυγίζοντας ταυτόχρονα πίσω το αριστερό. Επανέρχεστε στην αρχική σας θέση και αλλάζετε πόδι.

Άσκηση 3η:

Προβολές και κλωτσιές: Από την αρχική σας θέση κάνετε προβολή με το δεξί σας πόδι. Προσέξτε να μην περνάει σο γόνατό σας τα δάχτυλα των ποδιών σας . Σηκωθείτε ελεγχόμενα και τινάξτε το δεξί σας πόδι ψηλά, κλωτσώντας στον αέρα, διατηρώντας παράλληλα ίσιο το αριστερό σας πόδι.

Πηγή: queen.gr

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.