«Απρόσκλητος (ερωτικός) Επισκέπτης» για τη Δ. Παπαδήμα

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δήμητρα Παπαδήμα

«Σε μια εποχή όπου όλα είναι ρευστά, όλα μοιάζουν αδιέξοδα, μετέωρα, άδοξα και ανέμπνευστα, ολοκλήρωσα κι εγώ μια ποιητική συλλογή – τη δεύτερη κατά σειρά – με 60 ερωτικά ποιήματα», μας λέει η δημοφιλής ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα, παρουσιάζοντας ένα βιβλίο για τον έρωτα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου.

Έχουν προηγηθεί 10 μυθιστορήματα και τωρα είναι η εποχή της ποίησης. «Τι κι αν οι μέρες μας έχουν γίνει ασπρόμαυρες, το πάθος του έρωτα ταιριάζει μ΄ όλες τις αποχρώσεις και δίνει νόημα στο χωρίς νόημα τοπίο. Αυτή είναι η δεύτερη ποιητική μου συλλογή, με τίτλο «Απρόσκλητος Καλεσμένος».

Δήμητρα Παπαδήμα

Για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφιερώνει…

«14 Φεβρουαρίου 2014…του Αγίου Βαλεντίνου, ημέρα του έρωτα και πανσέληνος, ωχ! φοβάμαι μην ερωτευτώ πολύ…χάσω τα λογικά μου και μου έρθει και το φεγγάρι στο κεφάλι…και θα γίνω εκτός από ερωτοχτυπημένη και φεγγαρολουσμενη! Τι το ήθελα το κομμωτήριο;».

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr: