Άριελ Κωνσταντινίδη: «Ένιωθα ακατάλληλη και ανίκανη να γίνω μητέρα…» (BINTEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Το μήνυμα που στέλνει προς όλες τις γυναίκες!

Η Άριελ Κωνσταντινίδη μίλησε για τα δίδυμα της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την καθημερινότητα της αλλά έστειλε και ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μανούλες.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε:

Τα συναισθήματα είναι πρωτόγνωρα… Ο ερχομός των παιδιών με κάνει να βιώνω συναισθήματα αγάπης σε τέτοιο βαθμό, που δεν ήξερα ότι υπάρχουν… Παλιότερα ένιωθα ακατάλληλη και ανίκανη να γίνω μητέρα, ότι δε θα τα καταφέρω, έτσι όπως το έχω στο μυαλό μου το θέμα οικογένεια… ήξερα όμως ότι κάποια στιγμή ότι θα τα καταφέρω, ότι κάποια στιγμή θα τα σπάσω όλα και θα γεννηθεί η Άριελ που μπορεί να γίνει σωστή μητέρα…

Δείτε το βίντεο:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.