Backstage24.gr
Γεύσεις

Αρνί με μυρωδικά

Υλικά:

  • 1 αρνίσιο μπούτι
  • 60 γρ. (½ φλιτζ. τσαγιού) Μαύρη Ζάχαρη Fytro
  • 2 κουτ. γλυκού τζίντζερ
  • 2 κουτ. γλυκού εστραγκόν
  • 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) κανέλα
  • 2,5 γρ. (1 κουτ. γλυκού) πιπέρι
  • 1 κουτ. γλυκού δενδρολίβανο
  • 1 σκελίδα σκόρδο τριμμένη
  • 5 γρ. (½ κουτ. γλυκού) αλάτι
  • 60 γρ. (1/3 φλιτζ. τσαγιού) ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύετε όλα τα υλικά και τα απλώνετε πάνω στο μπούτι.
Βάζετε στο ψυγείο το κρέας για μία ώρα περίπου να μαριναριστεί.
Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο για 1 ½ ώρα περίπου στους 200 °C αέρα.
Την πρώτη ώρα καλύπτετε το ταψί με ένα αλουμινόχαρτο ή ψήνετε το κρέας σε γάστρα.

 

Related posts

Μπάρες βρώμης με καρύδα και αποξηραμένα σύκα

paraskevi.eustathiou

Το καλαμαράκι… αλλιώς!

supervisor

Σουτζουκάκια με ρεβίθια και ταχίνι!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου