Gossipstory.gr
Lifestyle

Αστρολογικές προβλέψεις 2018 από την Αλεξάνδρα Καρτά!

Ήρθε η στιγμή να αφήσουμε πίσω μας άλλη μία χρονιά και να προχωρήσουμε το επόμενο βήμα που η ζωή μας χαρίζει. Το σύμπαν φροντίζει και αγαπά τις σοφές σκέψεις και πράξεις.

Το 2018 είναι η χρονιά της αποκατάστασης των κοινωνικών διαφορών και η αλήθεια θα προστατεύεται. Ο Κρόνος στην ζωδιακή του θέση θα δώσει δικαιοσύνη και εσωτερική δύναμη σε ανθρώπους που ζουν ηθικά και δίκαια. Ο Δίας θα ευνοήσει μέσα από τον Σκορπιό την ύλη αλλά  και θα φροντίσει τον πνευματικό χώρο και τις τέχνες.  Στο τέλος αυτής της ενωτικής χρονιάς, ο Δίας θα προχωρήσει στο ζώδιο του Τοξότη, όπου θα προσφέρει, αισιοδοξία και τάση προς την φιλανθρωπία την γενναιοδωρία και την πνευματική άνθηση.

ΚΡΙΟΣ  21/3 – 20/4

Η χρονιά αυτή θα μπει δυναμικά στην ζωή σας. Θα πρέπει να καταλάβετε έγκαιρα αυτό που θέλει να σας πει με τα σημάδια του, από τους πρώτους κιόλας μήνες. Το 2018, θα αποδειχθεί ένας δάσκαλος που δεν θα ξεχάσετε ποτέ, αλλά και ένας προστάτης ιδίως στο τέλος της χρονιάς, όπου θα σας δοθούν εξαιρετικές ευκαιρίες σε κάθε τομέα.

ΤΑΥΡΟΣ   21/4 – 21/5

Αυτή η χρονιά θα αποδειχθεί από τις πιο σημαντικές σε θέματα αλλαγών και επανακαθορισμό των σχέσεων. Ήρθε η στιγμή να ολοκληρώσετε εκκρεμότητες που αφορούν την προσωπική σας ζωή και τις επαφές σας με τους άλλους. Ο Κρόνος μέσα από την πορεία του στον Αιγόκερω, θα σας δώσει σταθερότητα και θα έχετε την δυνατότητα να διακρίνετε τις σωστές από τις λάθος επιλογές.

ΔΙΔΥΜΟΙ  22/5 – 21/6

Ήρθε η στιγμή να πετάξετε τα παλιά πίσω και να βαδίσετε στους νέους δρόμους με περισσότερη ωριμότητα. Ο Κρόνος ήταν για σας ο καλύτερος δάσκαλος, που τώρα φεύγει από την ζωή σας και σας αφήνει με πολλά εφόδια. Μην ξεχνάτε ότι το 2018, θα σας προετοιμάσει για πολύ σημαντικές [αποστολές], που θα σας εξυψώσουν  νοητικά, συναισθηματικά και επαγγελματικά από τον Μάιο του 2018 και μετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ  22/6 – 22/7

Το 2018 είναι χρονιά προσωπικών διεκδικήσεων, ενώ θα πρέπει να προσέξετε, εσείς του πρώτου δεκαημέρου, τις επιλογές σας και τα ανοίγματα σε κάθε τομέα. Ίσως να πρέπει να βάλετε λίγο νερό στο κρασί σας την Άνοιξη του 2018, όπου οι εντάσεις και οι κίνδυνοι θα είναι σε απόσταση αναπνοής από σας.

ΛΕΩΝ   23/7 – 23/8

Το 2018 είναι η χρονιά που θα σας φέρει αντιμέτωπους με ότι φοβόσασταν να δείτε κατά το παρελθόν. Θα ξεκαθαρίσουν σχέσεις, οικογένεια, επάγγελμα, φιλίες και θα πάρετε μέχρι το τέλος του έτους όλες σας τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν  σημαντικά στα επόμενα βήματα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ  24/8 – 23/9

Η Νέα χρονιά σηματοδοτεί μία εξαιρετική περίοδο της ζωής σας, όπου θα βοηθηθείτε από το σύμπαν και θα πάψετε να υποκύπτετε σε περιορισμούς. Ο Κρόνος πλέον θα είναι για σας ένας πολύ καλός σύμμαχος σε ότι ξεκινήσετε, αλλά και οι υπόλοιποι πλανήτες θα βρίσκονται κοντά σας, για να σας υπενθυμίζουν ότι η ζωή σας αλλάζει επιτέλους με τους καλλίτερους οιωνούς.

ΖΥΓΟΣ  24/9 – 23/10

Η περασμένη χρονιά δεν σας άφησε να πλήξετε, εφόσον οι αλλαγές ήταν πολύ συχνές και τα πρόσωπα εναλλάσσονταν με υπερβολική ταχύτητα. Το 2018 σας βάζει σε τάξη και το πιο πιθανόν είναι ότι ο τρόπος δεν θα σας αρέσει καθόλου, λόγο των γεγονότων που θα ακολουθούν. Εσείς που ανήκετε στο πρώτο δεκαήμερο, θα είναι η πίεση πιο μεγάλη και πολύ πιθανόν να κάνετε μία αναγκαστική ενδοσκόπηση που θα είναι απαραίτητη για να συνεχίσετε παρακάτω.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ  24/10 – 22/11

Αυτή την χρονιά θα πρέπει να ακούσετε με προσοχή το μήνυμα που σας στέλνει το σύμπαν. Ο Δίας το μεγαλύτερο μέρος του 2018, θα βρίσκεται στο ζώδιο σας και θα σας φροντίζει με κάθε τρόπο και από την άλλη ο Κρόνος θα σταθεροποιεί τις προσπάθειες σας. Για όσους ανήκουν βέβαια στις πρώτες μέρες του ζωδίου, θα πρέπει να προσέξουν από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο τον πλανήτη Ουρανό απέναντι από το ζώδιο τους, όπου θα φέρει απρόσμενα και επαναστατικά γεγονότα.

ΤΟΞΟΤΗΣ  23/11 – 21/12

Αυτή η χρονιά θα είναι για σας μία περίοδος ίασης από το πέρασμα του Κρόνου.  Σίγουρα θα πρέπει να προχωρήσετε πλέον σε νέα δεδομένα και να μείνετε μακριά από κάθε άρρωστη κατάσταση που δεν ήταν για τα μέτρα και τα σταθμά τα δικά σας. Το πιο αισιόδοξο μήνυμα θα έρθει στο τέλος του χρόνου με την είσοδο του Δία στο ζώδιο σας. Από τον Νοέμβριο λοιπόν και για ένα χρόνο, θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε κάθε τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ  22/12 – 20/1

Χρονιά σταθμός στην ζωή σας, εφόσον ο Κρόνος πλανήτης κυρίαρχος του ζωδίου σας θα επισκεφτεί το σπίτι του. Ήρθε η ώρα λοιπόν για ανακατατάξεις και οργάνωση. Την χρονιά αυτή ο Κρόνος θα επηρεάσει κυρίως τους γεννημένους από 22/12 έως 1/1, όπου θα αποδώσει με δικαιοσύνη εκείνα που αναλογούν στον καθένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ  21/1 – 19/2

Το 2018 θα είναι μία χρονιά που θα διαδραματιστούν σημαντικά γεγονότα, όπου για να κρατήσετε τις ισορροπίες στην ζωή σας θα χρειαστεί να καταβάλετε πολύ προσπάθεια. Ο πλανήτης της δράσης και της έντασης [Άρης], θα βρίσκεται στο ζώδιο σας από τον Μάιο έως τον Νοέμβριο, βάζοντας τις σχέσεις σας σε αμφισβήτηση. Τα καλά νέα είναι ότι ο Δίας θα φροντίσει για την κοινωνική σας εξύψωση.

ΙΧΘΥΕΣ  20/2 – 20/3

Ήρθε η στιγμή να αφήσετε πίσω τις στεναχώριες και τα γεγονότα που σας πίεζαν υπερβολικά. Το πλανητικό σύστημα έχει αποφασίσει να σας αποζημιώσει με ευκαιρίες οι οποίες όμως θέλουν σωστές επιλογές και σκέψη πριν προχωρήσετε σε οτιδήποτε αφορά την ζωή σας. Ο Δίας από το ζώδιο του Σκορπιού, θα σας βοηθήσει ουσιαστικά να ανοίξετε τα φτερά σας και να διευρύνετε τους ορίζοντες σας.

Ευχή μου για όλους σας, να ανοίξετε τις πύλες που οδηγούν στην αγάπη, την ευτυχία και την πνευματική ολοκλήρωση. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΚΑΡΤΑ  [Alex Karta].

Related posts

Χρήστος Πολίτης: Δεν πήγε στην κηδεία του Βασιλείου γιατί…

supervisor

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια δήλωσε πως ποτέ δεν ήθελε να γίνει διάσημη;

Αναστάσης Δαφνής

Ετοιμαστείτε θα φάμε κουφέτα! Παντρεύονται Νομικού – Θεοδωρίδης!

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live