Backstage24.gr
Γεύσεις

Aventador Prime Meat House: Υπέροχες γεύσεις για τις ημέρες του Πάσχα

Το εστιατόριο The Cellar House by Aventador, βραβευμένο φέτος με gold award of quality and taste 2019, δίνει δυνατά το παρόν στην πασχαλινή αγορά εστίασης με την άριστη ποιότητα κρεάτων που διαθέτει.

Για την Κυριακή του Πάσχα και όλες τις ημέρες μέχρι και την Πρωτομαγιά στο ήδη διάσημο μενού μας με την φροντίδα του Διάσημου Σεφ Γιάννη Στανίτσα προσθέσαμε μία ποικιλία εδεσμάτων, χαρακτηριστικά των ημερών από διαλεχτή πρώτη ύλη δικής μας παραγωγής.

Σας ευχαριστούμε που επιλέγετε σταθερά το Cellar House και σας ευχόμαστε Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα.

Πιάτα Ημέρας

Aρνάκι ψητό, κατσίκι ψητό, κοκορέτσι, γαρδουμπάκι, κοντοσούβλι χοιρινό α/ο, κοντοσούβλι μοσχάρι μ/ο, παϊδάκια, λουκάνικο χοιρινό (με πράσο), λουκάνικο, πρόβειο, σεφταλιά, τυροπιτάρι

Related posts

Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών: Πέστο κόκκινης πιπεριάς με λιαστή ντομάτα…

Αναστάσης Δαφνής

Κοτόπουλο Cordon Bleu στον φούρνο

paraskevi.eustathiou

Πουτίγκα φράουλας

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου