Αυτό είναι το φρούτο που προστατεύει την όρασή σας!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Υγεία & Ομορφιά

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Για πολλά χρόνια γνωρίζαμε ότι το καρότο μπορεί να προστατέψει τα μάτια μας, αλλά τώρα μια αμερικανική έρευνα καταρρίπτει αυτή την θεωρία.

Σύμφωνα με αυτή την έρευνα το φρούτο που μπορεί να μας σώσει από την απώλεια της όρασης είναι το σταφύλι.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου του Μαϊάμι βρήκαν ότι το σταφύλι αποτρέπει να δημιουργηθεί οξειδωτικό στρες που καταστρέφει τον αμφιβληστροειδή χιτώνα. Αυτό το στρες είναι μια διαδικασία κατά την οποία απελευθερώνονται βλαβερά μόρια, οι ελεύθερες ρίζες, και δημιουργούνται βλάβες στα μάτια μας.

Το σταφύλι περιέχει αντιοξειδωτικές ουσίες που προστατεύουν τη φθορά του DNA των υγιών κυττάρων. Οι αντιοξειδωτικές ιδιότητες αυτού του φρούτου πιστεύεται ότι προστατεύουν τα μάτια σε μεγάλο βαθμό.

image001

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.