Αυτός είναι το τρόπος για να σιδερώνεις ξεκούραστα!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Υγεία & Ομορφιά

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

To tip που θα σε σώσει!

Όλες οι γυναίκες αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα όταν σιδερώνουν! Και δεν είναι άλλο από την ορθοστασία ειδικά όταν έχουν μαζευτεί πολλά ρούχα! Σίγουρα οι περισσότερες γυναίκες έχουν δοκιμάσει να κάτσουν σε καρέκλα όμως και πάλι από ένα σημείο και μετά τα πιασίματα, οι πόνοι στη μέση είναι αναπόφευκτοι.

Για αυτό έχουμε την κατάλληλη στάση για ένα ξεκούραστο σιδέρωμα! Και το tip;

Ακούμπησε το πόδι σου πάνω ένα υποπόδιο ώστε να είναι ελαφρώς γυρισμένο. Μπορείς μάλιστα, κατά τη διάρκεια του σιδερώματος να εναλλάξεις το πόδι σου και φυσικά μην ξεχνάς να ρυθμίζεις τη σιδερώστρα ανάλογα με το ύψος σου!

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.