Bake Off: Δόθηκε το πράσινο φως για την εκπομπή του Alpha;

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Τι αποκαλύπτει  η ίδια η παρουσιάστρια;

Ικανοποιημένοι, φαίνεται, πως είναι οι υπεύθυνοι του Alpha, καθώς τα νούμερα της εν λόγω εκπομπής ήταν ανάλογα με τον μέσο όρο του σταθμού.

Ωστόσο, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, σε πρόσφατη συνέντευξη της, στο Τηλέραμα απάντησε:

Υπάρχουν σκέψεις να γίνει και «Bake off Greece 2»; Θα θέλατε να το παρουσιάσετε; 

Δεν ξέρω ακόμα κάτι τέτοιο. Ο σταθμός παίρνει αυτές τις αποφάσεις και δεν ξέρω πότε τις παίρνει κιόλας. Προσωπικά, πέρασα πολύ όμορφα και με μεγάλη μου χαρά θα συνεργαζόμουν ξανά με την ίδια ομάδα. Το κομμάτι της παρουσίασης μου άρεσε, αλλά η βασική μου δουλειά είναι ηθοποιός! Αυτό ονειρεύομαι να κάνω. Δεν αποκλείω φυσικά την πιθανότητα να ξανακάνω παρουσίαση, όμως, ο στόχος μου δεν είναι να παρουσιάζω εκπομπές.

Τα ποσοστά τηλεθέασης, σας απασχολούν; 

Δεν κάνω μια δουλειά που δεν με απασχολεί αν θα αρέσει στον κόσμο, συνεπώς τα κοιτάζω τα νούμερα. Όταν ξεκινούσε το πρόγραμμα, δεν ήξερα πόσοι θα ενδιαφέρονταν για τη ζαχαροπλαστική, γιατί το γλυκό είναι μια πολυτέλεια, μια ιδιαίτερη πινελιά της ημέρας, πολλές φορές ούτε καν της κάθε μέρας. Ο Νικόλας Στράγγας, μου είπε πως στη Δανία το κάνουν πολλά χρόνια και χρειάστηκε καιρός για να αποκτήσει φανατικό κοινό. Είμαι πολύ χαρούμενη που αυτοί που το βλέπουν παρακολουθούν ένα αξιοπρεπές, ζεστό, και γλυκό πρόγραμμα. Αυτό ήταν το ζητούμενο μας και τα καταφέραμε.

Ποια η σχέση σας με τη ζαχαροπλαστική; 

Πήρα συμβουλές και χρήσιμες πληροφορίες σε θεωρητικό επίπεδο. Σε πρακτικό όμως δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία να το εξασκήσω. Κάποια στιγμή θα το κάνω. Πιστεύω πάντως πως μετά το Bake off Greece άλλαξε το κριτήριο που έχω για τα γλυκά. Εντυπωσιάστηκα με τα υλικά που χρησιμοποιούσαν πολλοί παίκτες. Πλέον είμαι πιο ανοιχτή στο να δοκιμάσω νέες γεύσεις. Τις προάλλες δοκίμασα ένα γλυκό και λέω «έχει πεύκο» και έπεσα μέσα.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.