«Beef baron the Coast» ήρθε στη Μύκονο για να γίνει το νέοTalk-of-the-island

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Μετά το Μονακό, το Χονγκ-Κονγκ, το Μεξικό, τις Κάννες, το Ντουμπάι και τη Βουδαπέστη το Beef baron the Coast άνοιξε τις πόρτες του στο νησί της Μυκόνου στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη και υπόσχεται να γίνει το απόλυτο hot-spotτου νησιού.

Για τους λάτρεις του κρέατος το διάσημο εστιατόριο σχεδιάστηκε για να σπάσει τους παραδοσιακούς κώδικες της γαστρονομίας.

Το μενού που έχει επιμεληθεί η ομάδα του Beef baron the Coast, προσφέρει μιαμοναδική εμπειρία. Οι πλούσιες γευστικές εκπλήξεις εχουν ως βάση την ελληνικές – μεσογειακές γεύσεις με επιρροές από τα γειτονικά νησιά και την αναγέννηση των κλασικών ελληνικών πιάτων. Όλα τα παραπάνω παντρεύονται με την «παράδοση» που έχει το Beef bar στις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, που μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο και συνδυάζονται με μια εντυπωσιακή επιλογή αποκλειστικών κοπών βασισμένες σε εξεζητημένες πρώτες ύλες όπως το Ιαπωνικό βόειο Kobe ή τασυστατικά των Κυκλάδων.Το ενημερωμένο bar που δεσπόζει στο χώρο, η πλήρης ανανεωμένη λίστα κρασιών και τα signature cocktails εξασφαλίζουν στον επισκέπτη μια νέα εμπειρία casual dining.

Το Beef baron the Coast λειτουργεί από νωρίς το μεσημέρι εως αργά το βράδυ,αντανακλώντας μια κοσμοπολίτικη αύρα. Η εξαιρετική τοποθεσία του εστιατορίου, η χαλαρωτική ατμόσφαιρα, η παραλία με τις ξαπλώστρες, η υπέροχη θέα αλλά και η ποιοτική εξυπηρέτηση θα κάνουν σίγουρα όσους το επισκεφθούν να το λατρέψουν.

 

Λίγα λόγια για το Beefbar

Το πρώτο Beef bar δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi στο Μόνακο το 2005 και η φιλοσοφία του βασίστηκε στην καινοτόμο ιδέα ενός εστιατορίου στο οποίο προσφέρονται οι καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο.To 2014 μάλιστα o Giraudi έγινε ο πρώτος και μεγαλύτερος εισαγωγέας πιστοποιημένου Ιαπωνικού Kobeστην Ευρώπη (το φημισμένο Kobe είναι Ιαπωνικό βόειο κρέας, το οποίο πρέπει να πληρεί πολύ συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση του αυτοκράτορα). Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια το Beef bar στο Μονακό, μετατράπηκε σε θρυλικό εστιατόριο ενώ Beef bar έχουν ανοίξει στο Μεξικό, στη Βουδαπέστη, στο Ντουμπάι, στις Κάννες και στο Χονγκ-Κόνγκ το οποίο μάλιστα τιμήθηκε και με ένα αστέρι  Michelin το 2017.

 

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.