Θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
ΥΛΙΚΑ
6 πίτες τετράγωνες
500 γρ. χοιρινή πανσέτα, κομμένη σε κυβάκια
200 γρ. τζατζίκι
2 ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
1 κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές κάθετες φέτες
Πατάτες τηγανητές, για το σερβίρισμα
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ & ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τοποθετούμε ένα τηγάνι σε μέτρια φωτιά και το αφήνουμε να ζεσταθεί. Αφού ζεσταθεί, ψήνουμε τις πίτες από όλες τις πλευρές τους και τις αφήνουμε στην άκρη.
Ύστερα, στο ίδιο τηγάνι σοτάρουμε τα πανσετάκια για περίπου 4-5 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμα, μεταφέρουμε τα πανσετάκια σε ένα πιάτο.
Σύνθεση: Απλώνουμε στον πάγκο εργασίας μας μία πίτα, την αλείφουμε με τζατζίκι, τοποθετούμε από πάνω λίγες ροδέλες ντομάτας, μερικές φέτες κρεμμυδιού, λίγα πανσετάκια και καλύπτουμε με μία πίτα.
Αμέσως μετά, αλείφουμε την πίτα με τζατζίκι, τοποθετούμε ξανά λίγες ροδέλες ντομάτας, μερικές φέτες κρεμμυδιού, λίγα πανσετάκια και σκεπάζουμε με μία πίτα.
Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία και με τα υπόλοιπα υλικά και σερβίρουμε.
Πηγή: giorgostsoulis.com