Backstage24.gr
Γεύσεις

Corndogs

Η φωτιά μας δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή,καθώς άν είναι καυτό το ηλιέλαιο δεν θα ψηθεί σωστά η ζύμη

Υλικά

  • 12 Λουκάνικα,Φρανκφούρτης
  • 12 Ξυλάκια,καλαμάκια
  • 150 γρ.Καλαμποκάλευρο
  • 130 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
  • ½ κ.γ Αλάτι
  • 1 Πρέζα πιπέρι
  • 50 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική
  • 4 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
  • 1 Αυγό
  • 240 ml Γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα μας,να γίνει αρκετά ρευστό. Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα βαθύ ποτήρι.
Περνάμε τα καλαμάκια μέσα στα λουκάνικα.
Ανάβουμε το μάτι μας σε μέτρια φωτιά,προσθέτουμε μέσα στο ηλιέλαιο και να περιμένουμε να ζεσταθεί.
Παίρνουμε τα λουκάνικα,τα βουτάμε μέσα στο ποτήρι με το μείγμα μας και τηγανίζουμε δυό-δυό.
Τα γυρνάμε τακτικά για να ψηθούν από όλες τις πλευρές και μόλις αφρατέψουν και χρυσαφίσουν τα αφαιρούμε.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα επόμενα.
Σερβίρουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.

Πηγή:giorgostsoulis.com

Related posts

Ένα cocktail για τις ζεστές νύχτες του καλοκαιριού

supervisor

Ψαρόσουπα

supervisor

Τάρτα tiramisou-καραμέλα

paraskevi.eustathiou

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου