Corndogs

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Γεύσεις

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Η φωτιά μας δεν πρέπει να είναι πολύ δυνατή,καθώς άν είναι καυτό το ηλιέλαιο δεν θα ψηθεί σωστά η ζύμη

Υλικά

  • 12 Λουκάνικα,Φρανκφούρτης
  • 12 Ξυλάκια,καλαμάκια
  • 150 γρ.Καλαμποκάλευρο
  • 130 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ
  • ½ κ.γ Αλάτι
  • 1 Πρέζα πιπέρι
  • 50 γρ. Ζάχαρη,κρυσταλλική
  • 4 κ.γ. Μπέικιν πάουντερ
  • 1 Αυγό
  • 240 ml Γάλα

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ προσθέτουμε όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά μέχρι το μείγμα μας,να γίνει αρκετά ρευστό. Αδειάζουμε το μείγμα μας σε ένα βαθύ ποτήρι.
Περνάμε τα καλαμάκια μέσα στα λουκάνικα.
Ανάβουμε το μάτι μας σε μέτρια φωτιά,προσθέτουμε μέσα στο ηλιέλαιο και να περιμένουμε να ζεσταθεί.
Παίρνουμε τα λουκάνικα,τα βουτάμε μέσα στο ποτήρι με το μείγμα μας και τηγανίζουμε δυό-δυό.
Τα γυρνάμε τακτικά για να ψηθούν από όλες τις πλευρές και μόλις αφρατέψουν και χρυσαφίσουν τα αφαιρούμε.
Επαναλαμβάνουμε την ίδια διαδικασία και για τα επόμενα.
Σερβίρουμε με κέτσαπ και μουστάρδα.

Πηγή:giorgostsoulis.com

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.