Δ. Ολυμπίου: «Είπα ναι στο Just, αλλά δεν ξέρω τι έγινε»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Showbiz

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Οι φήμες έλεγαν ότι θα ήταν στο Just the two of us… Οι φήμες μετά έλεγαν ότι δεν θα είναι τελικά γιατί αποχώρησε μετά την ανακοίνωση του ονόματος της παρουσιάστριας του show. Τι συμβαίνει τελικά; Η Δέσποινα Ολυμπίου μίλησε στο διαδικτυακό TLIFE.

Είχες συμφωνήσει να είσαι στο “Just” έτσι δεν είναι;

“Δέχτηκα τηλεφώνημα από την κυρία Έλενα Κατραβά για να συμμετάσχω στο Just και αμέσως δέχτηκα. Είχαμε συναντηθεί στο κανάλι και στο παρελθόν -προ διετίας αν δεν κάνω λάθος- για τη συμμετοχή μου στην εκπομπή αυτή, η οποία τελικά πήρε αναβολή μέχρι σήμερα. Και τώρα όπως και τότε ήμουν πολύ θετική”.

Ήξερες τότε ότι παρουσιάστρια θα είναι η Ζέτα Μακρυπούλια;

“Όχι. Η κουβέντα που κάναμε προηγήθηκε τουλάχιστον δέκα μέρες της εξέλιξης αυτής, αλλά το ποια θα ήταν η παρουσιάστρια δεν με αφορούσε. Δεν κάνουμε την ίδια δουλειά”.

Τι έγινε και τελικά ακούμε ότι δεν θα είσαι τελικά στο “Just”; Κάποια σχόλια σε θέλουν να αποχωρείς λόγω Ζέτας. Τι συμβαίνει τελικά;

“Δεν ξέρω τι συνέβη. Εγώ πάντως απάντησα θετικά στο κάλεσμα αυτό. Συμφωνήσαμε μάλιστα να ορίσουμε ένα ραντεβού για να μιλήσουμε για τις λεπτομέρειες, πράγμα που δεν έγινε ποτέ, γιατί μετά ακολούθησαν προφανώς άλλες συμφωνίες, επομένως τα συμπεράσματα δικά σας”.

Ακούστηκε ότι αποχώρησες εσύ λόγω Ζέτας. Γράφτηκε επίσης ότι η Ζέτα δεν δέχτηκε να είσαι στο “Just”. Τι από τα δύο ισχύει;

“Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι με ήθελαν αλλά μετά τη συμφωνία και ανακοίνωση της παρουσιάστριας, δεν επικοινώνησαν μαζί μου ξανά. Συνηθίζω να κρατώ το λόγο μου και λόγω συνέπειας πήρα τηλέφωνο την κ. Κατραβά, όπως και της έστειλα μήνυμα θέλοντας να γνωρίζω την εξέλιξη της πρότασης που μου έγινε για να κανονίσω κι εγώ το πρόγραμμά μου αναλόγως, αλλά δυστυχώς δεν έλαβα απάντηση”.

Πως νιώθεις για όλη αυτήν την κατάσταση;

“Το να θέτει όρους κάποιος για μια επικείμενη συνεργασία θεωρώ ότι είναι θεμιτό και αναφαίρετο δικαίωμά του, μέσα όμως στo πλαίσιo των αρμοδιοτήτων του. Το να βγαίνει πάλι μια είδηση ότι έχω πρόβλημα με μια κοπέλα που δεν μου έχει κάνει κάτι και αποχωρώ, είναι ψέμα. Επειδή δηλαδή μια κοπέλα έχει δεσμό με έναν πρώην μου πρέπει ντε και καλά να έχω πρόβλημα μαζί της;”

Πιστεύεις ότι σε περίπτωση που τελικά ήσουν στο “Just” θα μπορούσες να συνυπάρχεις με την τωρινή σύντροφο του Μιχάλη Χατζηγιάννη; Είναι προφανές ότι τα σχόλια για το συγκεκριμένο θέμα θα μονοπωλούσαν σχεδόν τα media…

“Όπως γνωρίζετε ήδη, δεν είμαι άτομο που κυνηγώ την προβολή για να βρίσκομαι στην επικαιρότητα και μόνο. Αυτή η πρόταση έχει να κάνει με το τραγούδι που είναι το αντικείμενό μου και αυτή είναι η δουλειά μου. Το πιο πιθανόν να ακολουθούσαν σχόλια με αυτήν τη συνύπαρξη, αλλά καλό θα ήταν αυτό το παραμύθι να λάβει ένα τέλος κάποια στιγμή. Φτάνει. Τέλος πάντων, δεν πειράζει, κάθε εμπόδιο για καλό”.

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.