Δ. Βερύκιος ξεσπαθώνει κατά Λιάγκα και Κωστόπουλου

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Media

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δήμος Βερύκιος

«Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά, mea culpa, τελεία και παύλα!», είπε αρχικά ο Δήμος Βερύκιο στη σημερινή του εκπομπή και στη συνέχεια ξέσπασε κατά Ακρίτα, Λάσκαρη και κυρίως κατά Λιάγκα και Κωστόπουλου.

«Χρησιμοποιούν τον όρο ομοφοβικός χωρίς να ξέρουν τι σημαίνει. Ε, λοιπόν, όπως μου έλεγε ανώτατος δικαστής φίλος της πρωινής παρέας, τα όσα ειπώθηκαν και όπως ειπώθηκαν -νομικά τουλάχιστον- δεν συνιστούν ομοφοβία. Απεναντίας η καταιγίδα των επικρίσεων και του διαδικτυακού λιθοβολισμού εναντίον μας είναι καραμπινάτη ομοφοβία. Η δεύτερη φράση- κλειδί που χρησιμοποιείται από τους επικριτές, από τους ενορχηστρωτές της επίθεσης είναι εμετός. Και αίφνης άρχισαν να κάνουν εμετό οι πάντες… μέχρι και η Έλενα Ακρίτα, μέχρι και η Ζωίτσα.. η Ζωή Λάσκαρη, ο Γιώργος Λιάγκας και ο Πέτρος Κωστόπουλος. Τα αναγουλιάσματα… ναι, καλά ακούτε, μετά την Έλενα Ακρίτα και η Ζωή Λάσκαρη κάνει εμετό. Τι να πει κανείς; Τι να σχολιάσει»;

Ο Δήμος Βερύκιος συνέχισε,

«Κατανοώ την Ελενίτσα και την Ζωίτσα, αλλά να αναγουλιάζουν ο Λιάγκας και ο Κωστόπουλος; Να αναγουλιάζει ο Λιάγκας που πριν λίγες ημέρες είχε πιάσει τον έρμο τον Φώτη και τι έλεγε γι’αυτόν; Αλήθεια, ήταν αντρίκια και μπεσαλίδικη η συμπεριφορά του Λιάγκα απέναντι στο Mega που το άφησε στα κρύα του λουτρού; Που άφησε έναν ολόκληρο σταθμό σύξυλο για να πάει στο ανταγωνιστικό κανάλι; Ήταν αντρίκια, ε; Αλλά να αναγουλιάζει και ο Πέτρος Κωστόπουλος; Που δύο ολόκληρες γενιές τις είχε μπλοκάρει σεξουαλικά με τα σεξιστικά άρθρα των περιοδικών του

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.