Δάφνη Λαμπρόγιαννη: «Είναι ένα ζόμπι που παλεύει να ζήσει…»

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Celebrities

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

 Η ηθοποιός είναι χαμηλών τόνων και δεν βρίσκει τίποτα ενδιαφέρον στο gossip.

Σε συνέντευξή της στο Super TV, η Δάφνη Λαμπρόγιαννη, αποκαλύπτει την άποψή της για το κυνήγι που παίζουν οι celebrities με τους paparazzi:

«Δε με ενδιαφέρει η κοσμικότητα για την κοσμικότητα. Αν χρειαστεί να πάω κάπου να συγχαρώ έναν δικό μου άνθρωπο σε μια παράσταση, φυσικά και θα το κάνω. Αλλά δε με ενδιαφέρει να πάω για να βγω φωτογραφία. Με ενδιαφέρει να πάω να δω την παράσταση ή να πω χρόνια πολλά σε κάποιον που γιορτάζει. Όχι, απλώς δε με ενδιαφέρει, αλλά δε μου αρέσει κιόλας όλο αυτό το πάρτι. Ειδικά στις μέρες μας έχει γίνει γραφικό».

«Δεν είναι μόδα πια το σημερινό lifestyle. Είναι κάτι που πεθαίνει. Είναι ένα ζόμπι που παλεύει να ζήσει ντε και καλά τρώγοντας σάρκες».

 

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.