Δεν είναι καλός στο σεξ όταν…

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Σχέσεις & Σεξ

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Δεν χρειάζεται να φτάσετε μέχρι το κρεβάτι για να διαπιστώσεις τις επιδόσεις του στο σεξ.

Υπάρχουν 3 σημάδια που σε βοηθούν να μάθεις τι είδους σεξ κάνει ώστε να είσαι σίγουρη για την επιλογή σου από πριν!

Δεν το κατέχει λοιπόν όταν:

Δεν αλλάζει με τίποτα το πρόγραμμά του: Αν δεν έχει πρόθεση να αλλάξει τη ρουτίνα ή τις συνήθειες σου για εσένα, το πιθανότερο είναι να είναι κάπως δύσκαμπτος και στο κρεβάτι.

Είναι τρομερά προβλέψιμος: Δεν σου κάνει καμία έκπληξη αλλά ούτε και σε αυτόν του αρέσει να τον ξαφνιάζουν. Είναι πιθανό λοιπόν να μην έχει φαντασία και στο σεξ.

Έχει εμμονή με τους φίλους του: και αυτό δείχνει ότι έχει ανάγκη να είναι αποδεκτός από πολύ κόσμο. Επομένως είναι πιθανό να μην του φτάνει η δική σου αποδοχή στο κρεβάτι

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.