Διαγωνισμός «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» στην Ελλάδα

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Lifestyle, Ατζέντα

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με την συμμετοχή 25 καλλονών από διάφορα μέρη του κόσμου, που θα περιηγηθούν για 20 ημέρες στην Αθήνα, Κατερίνη, Όλυμπο, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική και Μύκονο.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού θα διαθέσει το ποσό των 5.000 ευρώ ως οικονομική συμμετοχή για την κάλυψη μέρους εξόδων της διοργάνωσης του Παγκόσμιου Διαγωνισμού «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» που θα πραγματοποιηθεί  στην Θεσσαλονίκη την Πέμπτη 7 Ιουλίου.

Τα οφέλη για τον ΕΟΤ είναι:

Ένθεση του λογοτύπου του ΕΟΤ σε ιστοσελίδες ανά τον κόσμο

– Αναφορά της υποστήριξης του ΕΟΤ στο Facebook της εκδήλωσης.

– Ένθεση λογοτύπου στο εξώφυλλο του περιοδικού που εκδίδεται για την διοργάνωση και μοιράζεται στους συμμετέχοντες καθώς και τους επισκέπτες της διοργάνωσης.

– Ένθεση διαφημιστικής καταχώρησης ΕΟΤ στο περιοδικό που εκδίδεται για την διοργάνωση – Κείμενο ή χαιρετισμός ΕΟΤ στο περιοδικό που εκδίδεται για την διοργάνωση (Ελληνικά – Αγγλικά).

-Ένθεση λογοτύπου ΕΟΤ στην πρόσκληση της διοργάνωσης.

-Αναφορά της υποστήριξης του ΕΟΤ από την παρουσιάστρια της βραδιάς-Αναφορά της υποστήριξης του ΕΟΤ και ένθεση του λογοτύπου σε όλα τα Δελτία Τύπου που θα εκδοθούν για την εκδήλωση (Ελληνικά και Αγγλικά).

– Ένθεση λογοτύπου ΕΟΤ σε όλες τις κορδέλες χωρών & τίτλων.

– Ένθεση λογοτύπου ΕΟΤ στα t-shirts που θα φορέσουν οι υποψήφιες από όλες τις χώρες.

– Τοποθέτηση 2 Roll Up Banner EOT στον χώρο της εκδήλωσης στην Θεσσαλονίκη.

– Παραχώρηση στον ΕΟΤ των ηλεκτρονικών διευθύνσεων των συμμετεχόντων στην διοργάνωση, από το εξωτερικό (μετά από σύμφωνη γνώμη τους), προκειμένου να ενταχθούν στο διευθυνσιολόγιο του visitgreece και την αποστολή μηνιαίου newsletter για την προβολή και προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος.

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.