Διαβάστε τα ζώδια για σήμερα από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

karta

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Θα υπάρξουν οικογενειακά θέματα που θα σας δώσουν δύναμη να συνεχίσετε μία προσπάθεια. Οι δικοί σας άνθρωποι περιμένουν από σας την φροντίδα και την αγάπη σας, που θα την έχουν και με το παραπάνω.

Ταύρος   Η επικοινωνία σας σήμερα θα σας δώσει χαρά, γιατί μέσα από κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις με τους άλλους, θα λυθούν παλιά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί χωρίς συμαντικό λόγο. Ένα προσωπικό θέμα θα σας δώσει χαρά.

Δίδυμοι   Θα ασχοληθείτε πολύ έντονα με ένα οικονομικό θέμα που θα το τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο. Επαγγελματική επιτυχία που πολύ πιθανόν να προέλθει από μία μετακίνηση σας. Θα έχετε διαίσθηση καλή για ένα θέμα που σας απασχολεί.

Καρκίνος   Θα υπάρξουν πολύ σημαντικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, μετά από μία περίοδο εντάσεων και δύσκολων συνθηκών. Αν σας ταλαιπωρεί ένα θέμα υγείας, πολύ σύντομα θα απαλλαγείτε από αυτό.

Λέων   Θα έχετε πολύ καλές ιδέες σε επαγγελματικά θέματα. Θα βοηθηθείτε σημαντικά από ανθρώπους κλειδί σε θέματα που σας απασχολούν. Οι συνθήκες που επικρατούν στο οικογενειακό περιβάλλον είναι επιτέλους πολύ καλές.

Παρθένος  

Θα σας στηρίξουν σήμερα αρκετά οι φίλοι και οι άνθρωποι που σας εκτιμούν μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Βρίσκεστε σε μία αρκετά δημιουργική περίοδο που θέλετε να δώσετε τον καλύτερο εαυτό σας.

Ζυγός   Οικονομικά θέματα θα σας δώσουν ικανοποίηση, μετά από κέρδη που δεν υπολογίζατε να συμβούν τώρα. Ο επαγγελματικός σας χώρος θα είναι γεμάτος από προκλήσεις που θα κερδίζετε τις εντυπώσεις με σχετικά εύκολο τρόπο..

Σκορπιός   Η προσωπική σας ζωή έχει αρχίσει να σας απασχολεί και το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ συμαντικό για αυτό που πραγματικά θέλετε στην ζωή σας. Δεν ασκείστε στα λίγα και τα μίζερα, γιατί είστε γεννημένοι για όλα ή τίποτα. 

Τοξότης   Τα έχετε λίγο μπλέξει μέσα σας και κυρίως τα προσωπικά σας θέματα που το τελευταίο διάστημα δεν μπορείτε να τα διαχειριστείτε εύκολα. Ίσως να πρέπει να απομακρυνθείτε από ότι σας έχει κουράσει.

Αιγόκερως   Οι προσωπικές σας σχέσεις θα πρέπει να ξανακτιστούν από την αρχή και να δείτε με ηρεμία αυτό που σας χωρίζει από τον σύντροφό σας. Οι συνθήκες που θα επικρατούν σήμερα στο οικογενειακό περιβάλλον θα σας κουράσουν. .

Υδροχόος   Σήμερα θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά θέματα. Τα ταλέντα σας δεν θα κρυφτούν και θα ξεχωρίσετε μέσα από τους πολλούς. Βρείτε τον σωστό τρόπο ώστε να φροντίσετε ένα προσωπικό θέμα που είναι πολύπλοκο.

Ιχθύς   Πολύ καλή μέρα για να πάρετε αποφάσεις και να ξεκινήσετε κάτι με επιτυχία. Αν φοβάστε τις αρνητικές αντιδράσεις από τους άλλους, να είστε σίγουροι ότι θα υπάρξει θετική αντιμετώπιση προς εσάς. Μία νέα γνωριμία είναι πολύ πιθανή.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.