Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις ακόμα και το πιο δύσκολο πράγμα που σου έχει παρουσιαστεί. Για αυτό σήμερα θα τα βάλεις με κάτι που άλλες ημέρες δεν έχεις τη δύναμη να αντιμετωπίσεις.
Έρωτας: Ανακατεύεις τα πάντα προκειμένου να μάθεις την αλήθεια ή να ανακαλύψεις κάτι με το οποίο πιστεύεις ότι θα δικαιωθείς. Κυρίως με το Ζυγό θα γίνει μια καλή επαφή και θα διευκρινιστούν πολλά πράγματα που είναι στον αέρα. Ο Καρκίνος σε θέλει πολύ αλλά φοβάται κάποιες αντιδράσεις σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Το ρίσκο και γενικά το παιχνίδι θα σε βοηθήσει να δεις κάποια οικονομικά προβλήματα, για τα οποία μπορεί να θεωρείς εύκολο να κάνεις ένα τσακ και να κερδίσεις.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Κάθεσαι με την ησυχία σου σε ένα χώρο που έχεις φτιάξει με το δικό σου γούστο. Μπορεί να σου έχει κοστίσει κάτι παραπάνω αλλά θα δεις ότι θα το ξεπεράσεις γιατί έχεις μια εσωτερική δύναμη και θέλεις ντε και καλά να σε θαυμάσουν και να μαζέψεις τα βλέμματα πάνω σου. Ακόμα και από τους δικούς σου ανθρώπους.
Έρωτας: Έχεις ανάγκη να παραδεχτεί το πρόσωπο που είστε μαζί ότι αυτά που έλεγες ήταν σωστά. Και εσύ με τον τρόπο σου θα δείξεις γενναιοδωρία και αρχοντιά. Το Λιοντάρι θέλεις πολύ να λέει καλά πράγματα για σένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί από υπερηφάνεια να μην δέχεσαι εύκολα βοήθεια ή ακόμα από κόντρα με έναν Σκορπιό να θέλεις να μη δείξεις ότι έχεις ανάγκη. Ένα ακίνητο τελικά θα έρθει στην κυριαρχία σου αλλά οι όροι μπορεί να μην σε συμφέρουν.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Ανταλλάσεις κάποιες πληροφορίες μεταξύ φίλων και γνωστών και αυτό σου δίνει θάρρος και κουράγιο. Γιατί βλέπεις ότι οι γνώσεις σου θα είναι αρκετές για τις ανάγκες των φίλων σου και του περίγυρου.
Έρωτας: Δεν αμφισβητείσαι για τα συναισθήματά σου γιατί σου βγαίνει το ρομαντικό στοιχείο και μπορεί να έχεις ανάγκη να εκφραστείς ακόμα και μέσα από ένα ποίημα ή από ένα τραγούδι. Θα σου αρέσει πάντως να εκφραστείς ερωτικά γιατί μερικές φορές το αποφεύγεις.
Οικονομικά & Καριέρα: Είσαι σε ένα δύσκολο δρόμο και δεν ξέρεις ποια συνεργασία να ακολουθήσεις. Κυρίως αν σχετίζεσαι με την τέχνη και έχεις κάποιες προτάσεις, θα πεις ναι προς μια κατεύθυνση με μεγάλη σιγουριά.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Δεν έχεις καμία αμφιβολία για τις απόψεις σου και για τα πορίσματα που έχεις βγάλει. Κυρίως για ένα ακίνητο που θέλεις πάρα πολύ γιατί το αισθάνεσαι ότι είναι κάτι που αξίζει αλλά και σου αρέσει πάρα πολύ.
Έρωτας: Η φλογερή αλλά δύσκολη σχέση με έναν Υδροχόο θα σου βαρέσει κόκκινο καμπανάκι γιατί έχεις ανάγκη να εκφράσεις τα συναισθήματά σου με έναν τρόπο διακαή αλλά φοβάσαι μήπως φας πόρτα. Ο Σκορπιός θα σε ακολουθήσει όπου κι αν πάς και κυρίως αν είναι μεγαλύτερης ηλικίας από εσένα.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μια διάθεση για σπατάλες και πιθανόν να κάνεις επίδειξη σε ένα συγκεκριμένο κύκλο ότι τα καταφέρνεις και με το δικό σου τρόπο να φαίνεσαι ότι έχεις πετύχει.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Νιώθεις ότι είσαι στο κέντρο της δύναμής σου για αυτό μπορεί να έχεις μια μοναχικότητα που όμως δεν θέλεις να απαρνηθείς, γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεσαι. Τον θαυμασμό πάντως τον έχεις ανάγκη για να νιώσεις ότι σε εκτιμούν.
Έρωτας: Η σημαντική αξία ενός Υδροχόου υπάρχει γιατί κάπου σε προσγειώνει και δεν σου φουσκώνει το εγώ. Απλά δουλεύει κοντά σου με πολύ χαμηλούς τόνους και με τον τρόπο και την απλότητά του σου δείχνει τα αληθινά του συναισθήματα. Άσχετα αν μπορείς να τα εκτιμήσεις ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς με κάποιο τρόπο συνεργάτες γιατί δε σε αφήνει η κοσμοθεωρία σου να αλλάξεις κάποιες σταθερές πεποιθήσεις και αναγκαστικά νιώθεις την ανάγκη της αρχηγίας. Για αυτό οι συνεργάτες δεν είναι εύκολη υπόθεση για σένα, εκτός αν αλλάξεις και πας περισσότερο με το μέρος τους.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Νιώθεις ότι είσαι στο κέντρο της δύναμής σου για αυτό μπορεί να έχεις μια μοναχικότητα που όμως δεν θέλεις να απαρνηθείς, γιατί με αυτόν τον τρόπο προστατεύεσαι. Τον θαυμασμό πάντως τον έχεις ανάγκη για να νιώσεις ότι σε εκτιμούν.
Έρωτας: Η σημαντική αξία ενός Υδροχόου υπάρχει γιατί κάπου σε προσγειώνει και δεν σου φουσκώνει το εγώ. Απλά δουλεύει κοντά σου με πολύ χαμηλούς τόνους και με τον τρόπο και την απλότητά του σου δείχνει τα αληθινά του συναισθήματα. Άσχετα αν μπορείς να τα εκτιμήσεις ή όχι.
Οικονομικά & Καριέρα: Αναζητάς με κάποιο τρόπο συνεργάτες γιατί δε σε αφήνει η κοσμοθεωρία σου να αλλάξεις κάποιες σταθερές πεποιθήσεις και αναγκαστικά νιώθεις την ανάγκη της αρχηγίας. Για αυτό οι συνεργάτες δεν είναι εύκολη υπόθεση για σένα, εκτός αν αλλάξεις και πας περισσότερο με το μέρος τους.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Επειδή πάντα σε ενδιαφέρει η εμφάνισή σου, θα ρίξεις κάπως το ενδιαφέρον σου σε αυτόν τον τομέα αλλά θα χρειαστεί να γεφυρώσεις κάποιες δυσκολίες για να πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.
Έρωτας: Ζορίζεσαι λίγο γιατί θα χρειαστεί να αποδείξεις έμπρακτα την αγάπη σου. Το σημαντικό είναι να κάνετε με το σύντροφο από κοινού πράγματα και μερικές φορές εσύ αρνείσαι να ανταποκριθείς γιατί νιώθεις καταπίεση.
Οικονομικά & Καριέρα: Μπορεί να βρεις αδιέξοδο μπροστά σου γιατί πιθανόν να μην μπορείς να συμβιβάσεις πολλά θέματα μέσα σε μια κατάσταση και να μην αφήνεις τις ευκαιρίες να φεύγουν από δίπλα σου και κυρίως για το θέμα ενός ακινήτου.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Εντυπωσιακή εμφάνιση και προετοιμασίες για να φανείς, να γίνεις το επίκεντρο και να πάρεις την πρωτιά με έναν πολύ κουραστικό τρόπο για σένα. Η περιπέτεια σε ένα θέμα υγείας θα λυθεί με τον καλύτερο τρόπο.
Έρωτας: Αν πιστεύεις στον αληθινό έρωτα τώρα θα δοκιμαστείς για να δεις αν νιώθεις τελικά τέτοια συναισθήματα. Ο Υδροχόος σου δίνει πολλά αλλά το θέμα είναι να το αντιληφθείς.
Οικονομικά & Καριέρα: Χρειάζεσαι περισσότερα χρήματα και αυτό σε κάνει να αγχώνεσαι γιατί δεν βάζεις καθόλου νερό στο κρασί σου που πιθανόν να χρειάζεσαι. Καλό είναι να μην τάξεις μια δουλειά που πρόκειται να γίνει και θα φέρει πολλά χρήματα, γιατί μπορεί να γίνουν καθυστερήσεις.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Δεν μοιράζεσαι από εδώ και από εκεί και κρατάς σταθερά τον στόχο σου. Αυτό σε βοηθάει να κερδίζεις χρόνο και πάνω από όλα πίστη την οποία έχεις απόλυτη ανάγκη σαν προσωπικότητα.
Έρωτας: Κάνεις ανταλλαγές ενέργειας με ένα άτομο που σίγουρα σου αρέσει και του αρέσεις πάρα πολύ. Είναι ευκαιρία σε μια σχέση που έχεις προχωρήσει να μιλήσεις για κάτι πιο σταθερό. Χρήματα και εύνοια μπορεί να σε κάνουν να ξεκινήσεις κάτι ξαφνικά.
Οικονομικά & Καριέρα: Γίνεται μια ξαφνική κίνηση που μπορεί να σε βγάλει από βαρύ αδιέξοδο, αρκεί να έχεις το θάρρος να πειραματίζεσαι και να αφήνεις κάτι που δεν σε εξυπηρετεί ή δεν κερδίζεις τίποτα από αυτό.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Προσπαθείς να επικεντρωθείς στον στόχο σου και να μην χάσεις καθόλου από τον χρόνο σου, γιατί τώρα χρειάζεσαι πυγμή και να μην υποχωρήσεις κυρίως αν αφορά τη στάση σου απέναντι σε ένα παιδί. Η δημιουργία για σένα είναι δύσκολη αλλά όχι ακατόρθωτη.
Έρωτας: Δεν συμβιβάζεσαι καθόλου άσχετα αν δεν το δείχνεις, για αυτό δεν σου αρέσει να προσποιείσαι. Αν δεν υπάρχει κάτι πολύ βαθύ με το άλλο πρόσωπο, διατηρείς κάποια προσχήματα για να μη χαθείς τελείως.
Οικονομικά & Καριέρα: Βάζεις τη δύναμή σου αλλά και την πρωτοποριακή σου γνώση. Το δύσκολο είναι ότι οι πεποιθήσεις σου κάθε λίγο και λιγάκι σε προδίδουν και θεωρείς ότι κάνεις μέγα λάθος. Για αυτό χρειάζεται να κλείσεις τα αυτιά σου και να προχωρήσεις ακόμα και σε δύσκολα πράγματα.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Όλοι οι γύρω σου σε υποστηρίζουν με ένα τρόπο πολύ ζεστό και θετικό. Η δοτικότητά τους θα σε κάνει να φιλοτιμηθείς και εσύ και να κινηθείς με φροντίδα και αγάπη προς τους άλλους.
Έρωτας: Χρειάζεσαι στο εδώ και τώρα μια προσωπική δήλωση την οποία μερικές φορές αρνείσαι να πεις ή να δείξεις στα δικά σου πρόσωπα. Για αυτό πάτα με δύναμη τα πόδια σου γερά και βγάλε όλο το πάθος που κρύβεις μέσα σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Η δυνατότητα να συνεργαστείς ακόμα και με συγγενικά πρόσωπα δεν σου φαίνεται και πολύ εύκολη. Ο λόγος είναι ότι θα πρέπει να πάρεις θέση και πιθανόν να το αποφεύγεις. Πάντως αν το κάνεις θα δεις ότι θα τα καταφέρεις.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Γενικά: Η προσωπική σου εκτίμηση μπορεί να είναι άκρως ατομική και πολύ εγωιστική. Ένα άτομο από το γύρω σου περιβάλλον θα σε βάλει να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα από αυτά που τελικά θέλεις ή μπορείς.
Έρωτας: Μην αφήνεις να σε καπελώνουν άτομα που μπορεί να είναι φίλοι σου και ενώ σου υπόσχονται ότι θα σε βοηθήσουν με έναν Κριό, Λιοντάρι ή Υδροχόο, τελικά δεν είναι συνεπείς στον λόγο τους και εσύ ενοχλείσαι πάρα πολύ. Για αυτό το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μην περιμένεις από κανένα και να το πράξεις μόνος/μόνη σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Ενώ κτυπιέσαι να αποκτήσεις κάτι που σου ανήκει, στο τέλος αν επιμένει το άλλο πρόσωπο μπορεί να σε τουμπάρει και να σε κάνει τελικά να υπογράψεις κάτι που δεν θέλεις καθόλου. Χρειάζεται να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να μην αφεθείς καθόλου στις προθέσεις των άλλων.

[/zodia]

[zodia-footer]

Πηγή: astrology.gr

[/zodia-footer]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα Ζώδια της Δευτέρας

supervisor

Τα ζώδια της Τρίτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live