Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Συναισθηματική αστάθεια και υπερευαισθησία χωρίς λόγο θα νιώσετε σήμερα. Το πιο σημαντικό γεγονός για σας, είναι η έκλειψη Σελήνης που γίνεται στο ζώδιο σας. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μεγάλο συναισθηματικό βάρος που θα παρουσιαστεί την στιγμή που ούτε και εσείς θα περιμένετε. Φροντίστε να καλύψετε όσο γίνεται τα νότα σας σε ανατροπές και δυσκολίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Μία ανατροπή στα επαγγελματικά και σε θέματα υγείας. Η έκλειψη Σελήνης στον άξονα Κριού – Ζυγού, θα σας ανατρέψει κάποια σχέδια που είχατε στον επαγγελματικό τομέα. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κάποια πρόταση που είχατε κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο και τώρα αδυνατείτε να την φέρετε εις πέρας. Πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένταση στον χώρο της δουλειάς σας που θα εκτονωθεί αργότερα.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Μία αλλαγή στο φιλικό περιβάλλον, θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις των άλλων. Η έκλειψη της Σελήνης σήμερα πραγματοποιείται στον τομέα των φιλικών σας σχέσεων και των δημιουργικών σας σχεδίων. Εκεί λοιπόν θα δημιουργηθούν τριγμοί και εντάσεις που θα σας δείξουν ίσως και κάποια άλλα στοιχεία που αγνοούσατε μέχρι τώρα. Η αστάθεια αυτή θα σας βάλει σε μία διαδικασία έντονων αντιδράσεων και πολλές φορές αψυχολόγητων εκρήξεων προς τους άλλους.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Σας πνίγουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και η ασυνεννοησία από τους άλλους. Σήμερα η έκλειψη Σελήνης, που βρίσκεται σε έναν πολύ ευαίσθητο τομέα της ζωής σας αυτόν της οικογένειας και με προέκταση στις επαγγελματικές σας επιδιώξεις. Θα βρεθείτε λοιπόν αντιμέτωποι σε περίεργες οικογενειακές συνθήκες και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν παράλληλα την ίδια αυτή περίοδο, ανοιχτά ζητήματα επαγγελματικά που πρέπει να διευθετήσετε.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Μην λειτουργείτε παρορμητικά και επιπόλαια, αυτό θα σας στοιχίσει. Η έκλειψη της Σελήνης σήμερα στον τομέα που αφορά, ταξίδια, επικοινωνία, σχέσεις και σπουδές, θα είναι στο μάτι του κυκλώνα. Εκκρεμότητες και ασάφεια σε αυτά τα θέματα, θα σας κάνουν να αναζητάτε λύσεις που όμως δεν θα είναι εύκολο έως τις 9/10. Βάλτε ένα πρόγραμμα που θα αφορά το επόμενο διάστημα και θα καλύπτει αρκετά τις λάθος πορείες σας.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Τα υλικά αγαθά είναι μία στενωπός που θα πρέπει να περάσετε με υπομονή. Η έκλειψη της Σελήνης στον τομέα των οικονομικών σας, θα σας δημιουργήσει ένα ανασφαλές περιβάλλον που θα πρέπει με σωστούς χειρισμούς να υποτάξετε. Θα υπάρξουν ευνοϊκές προτάσεις σε θέματα επαγγελματικά, που ακόμη θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε αναμονή ευχάριστων γεγονότων που έρχονται.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Η προσωπική σας ζωή, θα βρίσκεται σε μία έντονη περίοδο αλλαγών. Η έκλειψη Σελήνης σήμερα θίγει θέματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, που αν και οι καταστάσεις σας προτρέπουν, καλό είναι να ξανασκεφτείτε με πολύ προσοχή την κάθε σας κίνηση. Θα μπορούσε αυτή την περίοδο να τρίξουν τα θεμέλια μιας πολύ σοβαρής σχέσης.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Αλλαγές στα επαγγελματικά σας σχέδια και ανασφάλεια αδικαιολόγητη. Η έκλειψη που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού, Ζυγού, θα σας προβληματίσει αρκετά σε επαγγελματικό επίπεδο. Είδη έχετε νοιώσει αυτές τις αλλαγές να έρχονται και κάνετε ότι καλύτερο για το μέλλον. Ίσως να πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας, που την έχετε αμελήσει αρκετά. Αφήστε πίσω το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Ο έρωτας και η δημιουργία σε κάθε τομέα, θα σας κάνει να λάμψετε στο περιβάλλον σας. Η έκλειψη της Σελήνης που πραγματοποιείται στον τομέα των προσωπικών σας επιλογών, των δημιουργιών σας, της τύχης και του έρωτα, σας κάνει πιο διεκδικητικούς. Βέβαια καλό είναι να μην χάσετε το μέτρο και βάλετε όλη σας την ενέργεια σε ένα σκοπό όπου αντί να τον εξυψώσετε, τον [ πνίξετε ] από την ανεξέλεγκτη δύναμη σας.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Κουραστική αυτή η μέρα, σε θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Η έκλειψη Σελήνης που πραγματοποιείται στον άξονα Κριού – Ζυγού, είναι πιεστική και αναμοχλεύει διλήμματα ανάμεσα σε καριέρα και οικογένεια. Στην προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα, εξαντλήστε εκτός από σωματικά και ψυχικά. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να καθυστερεί θέματα σοβαρά, πάνω σε επαγγελματικό επίπεδο.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Οι συνθήκες δεν θα είναι οι καλλίτερες, σε ότι αφορά την επικοινωνία σας. Η έκλειψη της Σελήνης σήμερα, σας κάνει ανυπόμονους και απρόσεκτους σε αυτά που λέτε, με ανθρώπους του περιβάλλοντος σας. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα ανθρώπους που δεν τους έχετε δοκιμάσει στον χρόνο, γιατί μπορεί να σας δημιουργήσουν άδικα προβλήματα και καταστάσεις που δεν υπολογίζατε.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Η μέρα αυτή είναι ακατάλληλη για συζητήσεις που αφορούν χρήματα. Τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα αυτό το διάστημα, λόγο ανάδρομου Ερμή και έκλειψης Σελήνης στον ίδιο τομέα. Αν κάποιοι σας δημιουργούν προβλήματα οικονομικά, αφήστε για λίγο αυτή την δύσκολη περίοδο, ώστε να μπορέσετε να πατήσετε και πάλι σε στέρεο έδαφος. Η μέρα αυτή έχει πολύ ασυνεννοησία ακόμη και στα προσωπικά θέματα.

[/zodia]

[zodia-footer]

[/zodia-footer]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια του Σ/Κ από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Διαβάστε τα Ζώδια της Τετάρτης

supervisor

Διαβάστε τα Ζώδια της Τρίτης

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live