Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Κάποιες αλλαγές θα συμβούν στο οικογενειακό περιβάλλον και πολύ πιθανόν να επηρεάσει και την προσωπική σας ζωή. Δεν είναι και η καλύτερη μέρα για να ξεκαθαρίσετε θέματα που σας απασχολούν. Μην εμπιστευτείτε απόλυτα λόγια που θα σας πουν για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας σήμερα, δεν θα είναι συνεργάσιμοι με αποτέλεσμα να βρεθείτε στην δυσάρεστη θέση να εκνευριστείτε ακόμη και για μικρά πράγματα. Από το βράδυ θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να βρεθείτε με όμορφη συντροφιά.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Θέλετε να δείτε τα πράγματα διαφορετικά και πολύ πιθανόν να τα καταφέρετε. Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να συναντήσετε κάποια δικά σας πρόσωπα, που σας έχουν λείψει. Μην ξεχνάτε ότι ο Ερμής στην Παρθένο δέχεται την αντίθεση από τον Ποσειδώνα και δημιουργεί μία σύγχυση στην επικοινωνία σας.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Αν και την περίοδο η σωματική κούραση σας είναι πολύ μεγάλη, κάτι διαφαίνεται στον ορίζοντα και σας κάνει να αισιοδοξείτε. Βρίσκεστε πάντα με φίλους, αλλά ίσως να σας λείπουν κάποια πιο ουσιαστικά πράγματα από την ζωή σας. Μην δώσετε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα ακούσετε σήμερα.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Τα οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσου σήμερα και μπορεί να εξελιχθεί πολύ ευχάριστα ένα θέμα πολύ σοβαρό. Αν κάτι στα προσωπικά θέματα είχε μια καθυστέρηση, τώρα θα δείτε άμεσα αποτελέσματα. Αφήστε για λίγο στην άκρη τις πολλές φλυαρίες που δεν βγάζουν πουθενά και δείτε την ουσία των πραγμάτων, μέσα από τις πράξεις.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Μία πρόταση για ένα ρομαντικό δείπνο ή μία όμορφη συνάντηση με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα είναι εκείνο που θα σας φτιάξει όλη την υπόλοιπη μέρα. Γιατί όπως αντιλαμβάνεστε ο Ερμής στο ζώδιο σας με την παρουσία του Δία, αλλάζει τα δεδομένα. Σήμερα βέβαια μην μην εμπιστευτείτε τους άλλους για κάποιο προσωπικό σας θέμα.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Οικονομικά θέματα θα σας αναστατώσουν. Βέβαια μην θεωρήσετε ότι δεν θα επιλυθούν σε ένα κοντινό χρονικό διάστημα. Μία συνάντηση με δικό σας αγαπημένο άτομο θα γίνει ίσως βράδυνες ώρες και θα έχετε να μάθετε αρκετές πληροφορίες που θα σας είναι στο μέλλον αρκετά χρήσιμες.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Βρίσκεστε σε μία περίοδο ανασυγκρότησης και κυρίως σε μία περίοδο μετάβασης. Σήμερα θα θελήσετε να βγείτε να διασκεδάσετε και να επικοινωνήσετε με πολύ κόσμο. Ίσως να πρέπει να δείτε περισσότερο και κάποια θέματα που βρίσκονται στον επαγγελματικό και κοινωνικό τομέα.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Σήμερα θα θελήσετε να βρεθείτε μακριά από τις επαγγελματικές έννοιες. Ακόμη και αν δεν βρίσκεστε σε διακοπές, θα απολαύσετε μία όμορφη απόδραση κοντά στην φύση και την θάλασσα. Ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει έντονα, αλλά θα βρεθούν γρήγορα λύσεις.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Κάποια οικονομικά θέματα σας έχουν αναστατώσει και ίσως σήμερα να πρέπει να αποφύγετε να σκεφτείτε τις λύσεις που θα χρειαστούν. Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές σας επαφές, θέλουν τον χρόνο τους, ώστε να πάρετε την αγάπη που περιμένετε και αποζητάτε.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Αν και οι μέρες αυτές σας έχουν κουράσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, σήμερα θα θελήσετε να μοιραστείτε τα συναισθήματα σας με τους άλλους. Βέβαια να έχετε υπόψη σας ότι ο Ερμής απέναντι από το ζώδιο σας, σας κάνει λίγο απρόσεκτους στις κουβέντες και ιδίως στις σκέψεις για τους άλλους.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας

supervisor

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live