Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodiakarta

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Οι σχέσεις σας και ιδίως οι πολύ προσωπικές, θα έχουν πληθώρα γεγονότων που δεν θα μπορείτε εύκολα να τα αφομοιώσετε. Οικονομικά θέματα βρίσκονται σε εκκρεμότητα κα θα ανατρέξετε σε έξυπνους χειρισμούς ώστε να τα αντιμετωπίσετε.

Ταύρος   Σας απασχολεί πολύ έντονα η πορεία μίας σχέσης που σας έχει προβληματίσει αρκετά.  Πολύ πιθανόν να ξεκινήσετε μία νέα συνεργασία ή να ανανεώσετε τον τρόπο που παράγετε ένα έργο και θα χρειαστεί να είστε πιο προσεκτικοί με τα οικονομικά σας.

Δίδυμοι   Επαγγελματικά και συναισθηματικά ανακατέματα. Από την μια θα παίρνετε ικανοποίηση από την εργασία σας, από την άλλη οι άνθρωποι που βρίσκονται πολύ κοντά σας, δεν θα σας δίνουν τα συναισθήματα και την προσοχή που περιμένετε.

Καρκίνος   Οικογένεια και εργασία θα είναι οι δύο τομείς που θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα. Θα βρεθούν καλύτερες συνθήκες αργότερα, να τακτοποιήσετε μία εκκρεμότητα που αφορά μέλος της οικογένειας σας. Η εργασία αποκτά μία ολοκλήρωση, που εσείς βέβαια θα δώσετε την τελική μορφή.

Λέων   Αν η εργασία σας έχει να κάνει με την διδασκαλία και τις μετακινήσεις, σήμερα θα έχετε ξεχωριστή πορεία. Το οικογενειακό σας περιβάλλον ανανεώνεται, ίσως με μία αλλαγή που έχετε σκεφτεί πριν καιρό. Τα συναισθήματα σας βρίσκουν ανταπόκριση.

Παρθένος   Θα κάνετε νέα πλάνα, για να αυξήσετε τα εισοδήματα σας με αρκετά ευοίωνους τρόπους. Αν και έχετε να αντιμετωπίσετε πληθώρα από εκκρεμότητες και πάγια έξοδα, εσείς θα αποδειχθείτε πολύ καλός καπετάνιος, ακόμη και στα πολύ δύσκολα ζητήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

Ζυγός   Αν είστε δεσμευμένοι, θα έχετε να αντιμετωπίσετε προκλήσεις και νέα δεδομένα που θα αλλάξουν ουσιαστικά την σχέση σας. Οι αδέσμευτοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ενδιαφέροντα άτομα που θα πληρούν σε μεγάλο βαθμό τα ζητούμενα που έχετε κατά νου.

Σκορπιός   Το ερωτικό στοιχείο θα είναι αυτό που θα παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο την περίοδο αυτή. Βεβαίως θα πρέπει να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα στο τοπίο, γιατί υπάρχει ένα σκοτεινό σημείο που θα πρέπει να έχετε κατά νου. Οικονομικά ναι νομικά θέματα να προσέξετε.

Τοξότης   Θα αμφιβάλετε για τα ειλικρινή συναισθήματα των άλλων. Μπορεί να κρύψετε τα συναισθήματα σας για κάποιο άτομο, αλλά όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες, θα θελήσετε να ολοκληρώσετε αυτό που νοιώθετε.

Αιγόκερως   Επαγγελματικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Θα υπάρξει μία δυνατή ώθηση, όπου θα μπορέσετε να κτίσετε πάνω σε νέες βάσεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σας πορεία. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλίσει σχετικά ήρεμα.

Υδροχόος   Είστε σε μία περίοδο που δημιουργείτε τις συνθήκες για να ολοκληρώσετε κάτι σημαντικό. Αυτό μπορεί να είναι ένας επαγγελματικός στόχος, η ολοκλήρωση μιας σχέσης, ή κάποια πνευματική εργασία που σας χαρακτηρίζει και έχει την σφραγίδα σας.

Ιχθύς   Πολύ σύντομα θέλετε να νιώσετε ότι τακτοποιούνται κάποιες εκκρεμότητες που οι ρίζες τους ξεκινούν από αυτές σας τις επιθυμίες. Το θέμα είναι πόσο καλά θα μπορέσετε να διαχειριστείτε όλα αυτά που σας απασχολούν.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.