Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Η προσωπική σας ζωή θα είναι εκείνη που θα έχει τον πρώτο λόγο σε όλο το σκηνικό της μέρας. Σήμερα θα παρουσιαστούν από το πουθενά κάποιες ειδήσεις που περιμένατε καιρό, με αποτέλεσμα να σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση.   

Ταύρος   Σήμερα θα βρεθείτε με πρόσωπα της οικογένειας σας. Θα νοιώσετε αποδοχή, γαλήνη και αγάπη από συγγενικά σας πρόσωπα και πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε ένα κοινωνικό γεγονός που θα σας δώσει μεγάλη χαρά.

Δίδυμοι   Ένα ταξιδάκι που μπορεί να ξεκίνησε χωρίς διάθεση, αποκτά στην συνέχεια άλλη δυναμική. Μπορεί από το πουθενά να παρουσιαστούν άνθρωποι που θα σας ευνοήσουν σε θέματα που σας αφορούν. Θα νοιώσετε ότι έρχονται λύσεις που σας ταιριάζουν.

Καρκίνος   Μπορεί να βρεθείτε ανάμεσα σε δικά σας αγαπημένα πρόσωπα, που θα μοιραστείτε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές.  Ότι επιλογή κάνετε σήμερα, σε οποιαδήποτε θέμα, θα σας αποζημιώσει με το παραπάνω.

Λέων   Πολύ πιθανόν να πρέπει να απαλλαχτείτε σήμερα από κάποια θέματα που σας ταλαιπωρούσαν καιρό. Κάποιοι συγγενείς που σας έχουν προβληματίσει αρκετά, για κάποιους οικονομικούς λόγους.

Παρθένος   Κάποια θέματα που σας προβλημάτιζαν εδώ και πολύ καιρό, γίνονται αδύναμα. Μία ανατρεπτική λοιπόν μέρα προς το καλλίτερο που πολύ πιθανόν να νοιώσετε ότι τα καλά δεν θα σταματήσουν εδώ. Το φιλικό περιβάλλον θα σταθεί δίπλα σε κάθε επιλογή σας.

Ζυγός   Από το πρωί θα νοιώσετε άβολα για κάτι που θα συμβεί στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον φιλικό σας κύκλο. Κατά την διάρκεια της ημέρας ένα φιλικό σας πρόσωπο, θα κάνει κάποια σημαντική για σας κίνηση, που θα σας βγάλει από μία ταλαιπωρία που περνάτε.

Σκορπιός   Είναι η μέρα που θα ασχοληθούν πολλοί με σας και με την προσωπικότητα σας. Αν θα πρέπει να αναδείξετε κάτι που σας εκφράζει απόλυτα, σήμερα είναι η καταλληλότερη μέρα. Θέματα υγείας σας απασχολούν έντονα.

Τοξότης   Ίσως να βρεθείτε σήμερα σε μία πνευματική αναζήτηση, ή σε μία μετακίνηση που θα συνδυάζει την μάθηση και την εκπαίδευση. Τα προσωπικά σας θέματα συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν και να σας προβληματίζουν αρκετά.

Αιγόκερως   Σήμερα δεν ξεκολλά το μυαλό σας από ένα πολύ προσωπικό σας θέμα. Ίσως να σας προβληματίζει ο τρόπος που πρέπει να το διαχειριστείτε. Όλα θα γίνουν όπως θα θέλατε, αν πραγματικά φροντίσετε να πετάξετε μακριά σας το παρελθόν.  

Υδροχόος   Μία εξαιρετικά καλή μέρα, όσον αφορά τις ανθρώπινες σχέσεις. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε πάρα πολύ κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα που θα μοιραστείτε όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές. Μία μετακίνηση θα σας δώσει χαρά.

Ιχθύς   Πολύ πιθανόν να παρουσιαστεί και μια δεύτερη απασχόληση με αρκετά ευνοϊκούς όρους. Φροντίστε όμως όσο γίνεται την προσωπική σας ζωή, διότι βρίσκεται σε μία περίοδο αλλαγών, παρεξηγήσεων και εντάσεων.  

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.