Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodiakarta

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Καλό είναι σήμερα να προσέξετε τα επαγγελματικά σας θέματα και να μπορέσετε να προγραμματιστείτε για τις επόμενες μέρες. Το βράδυ μία ευχάριστη έξοδος με αγαπημένα πρόσωπα, που την έχετε πολύ ανάγκη. 

Ταύρος   Προσπαθήστε να βάλετε μια σειρά σε προσωπικά θέματα. Πολύ πιθανόν, να μην μπορέσετε σήμερα να τους έχετε όλους ευχαριστημένους. Προσοχή σε ατυχήματα που θα προέλθουν από απροσεξία. 

Δίδυμοι   Σήμερα θα νιώσετε ενέργεια και περισσότερη δημιουργία από χθες. Θα μπορέσετε να προγραμματίσετε τις εκκρεμότητες που σας έχουν ταλαιπωρήσει το τελευταίο διάστημα και θα βρείτε χρόνο να συναντήσετε αγαπημένα σας άτομα.

Καρκίνος   Οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν έντονα. Δεν θα μπορέσετε με ευκολία να τακτοποιήσετε οικογενειακά προβλήματα που έχουν προκύψει τις τελευταίες μέρες και αυτό θα σας ρίξει την ψυχολογία περισσότερο. 

Λέων   Η προσωπική σας ζωή θα έχει σήμερα κάποιο ενδιαφέρον. Μην πιέζετε καταστάσεις που δεν προχωράνε. Αφήστε λίγο τις καταστάσεις να εξελιχθούν μόνες τους χωρίς πίεση και πείσμα από εσάς, πρώτα από όλα χρειάζεστε εσωτερική ηρεμία. 

Παρθένος   Οι στόχοι που έχετε βάλει θα αποδειχθούν σωτήριοι για εκείνο το αποτέλεσμα που θέλετε να ολοκληρώσετε. Η επαγγελματική σας δραστηριότητα θα φτάσει σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο σήμερα, με την βοήθεια κάποιου προσώπου.

Ζυγός   Μετά από μία δύσκολη μέρα με πολλές αλλαγές ιδίως στα οικογενειακά θέματα, από το απόγευμα και μετά θα ηρεμήσετε. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποια στασιμότητα και ίσως πισωγύρισμα. 

Σκορπιός   Βρείτε τρόπο να αλλάξετε κάποια θέματα που σας κουράζουν και αφορούν νομικές εκκρεμότητες. Ένα καινούριο επαγγελματικό διάβημα θα σας δώσει μεγάλη χαρά. Ένα ταξιδάκι θα σας ανανεώσει. 

Τοξότης   Σήμερα θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί με ότι αποφασίσετε να κάνετε. Η προσωπική σας ζωή έχει μία πίεση, από καταστάσεις που προέρχονται από τρίτα άτομα. 

Αιγόκερως   Σήμερα υπάρχει αρκετή τύχη σε ένα θέμα που αφορά την προσωπική σας ζωή. Ακόμη και μία αποχώρηση ενός προσώπου, θα σας φέρει κάποια θετική διάθεση. Θα απαλλαγείτε από βάρη που δεν τα θέλετε άλλο στην ζωή σας. 

Υδροχόος   Μετά από μία δύσκολη ψυχολογία που είχατε τις δύο τελευταίες μέρες, σήμερα επιτέλους θα μπορέσετε να δείτε τα πράγματα με πιο αισιοδοξία. Αναζητήστε καινούριες ευκαιρίες. 

Ιχθύς   Σήμερα θα πάρετε κάποιες αποφάσεις που φοβόσασταν πιο πριν να τις σκεφτείτε. Αφήστε στην άκρη τις πολλές σκέψεις και δώστε ευκαιρία στην προσωπική σας ζωή να προχωρήσει και να ωριμάσει. 

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.