Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Θα μπορέσετε να νοιώσετε καλά για κάτι που φοβόσασταν πριν να σκεφτείτε. Τώρα ήρθε η στιγμή να αναλάβετε καινούριες δραστηριότητες. Μην ξεχνάτε όμως ότι ένα θέμα επαγγελματικό ακόμη εκκρεμεί και σας ταλαιπωρεί.

Ταύρος   Η Σελήνη στον τομέα των ανθρώπων του περιβάλλοντος σας, θα σας δημιουργήσει νέους δεσμούς πολύ σημαντικούς για την πορεία σας. Η προσωπική σας ζωή θα έχει κάποια πισωγυρίσματα που είναι αναπόφευκτα.

Δίδυμοι   Η μέρα αυτή είναι σημαντικά για σας.  Σήμερα θα σας απασχολήσει ένα προσωπικό θέμα που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα μεγάλη έκταση. Είναι σοβαρό και σας έχει απορροφήσει αρκετό χρόνο από την καθημερινότητα σας.

Καρκίνος   Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε μια πολύ δραστήρια περίοδο που πραγματικά ο χρόνος σας να μην φτάνει για ότι θα θέλατε να κάνετε. Η Σελήνη στο ζώδιο σας θα έχει μία πολύ σημαντική επιρροή σε προσωπικό επίπεδο.

Λέων   Σήμερα θα υπάρξει νέα πνοή σε έναν έρωτα που είχε το τελευταίο διάστημα περάσει κάποια προβλήματα. Βέβαια θα υπάρξουν ψυχολογικές μεταπτώσεις που δεν θα μπορείτε να ελέγξετε και θα σας απομονώσουν αδικαιολόγητα από τους άλλους.

Παρθένος   Μπορεί να δείτε κάποια θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά να προχωρούν ακόμα πιο καλά από ότι περιμένατε. Απλουστέψτε αυτά που θέλετε να κάνετε ώστε να μπορέσετε να έχετε περισσότερο χρόνο για τις δραστηριότητες σας.

Ζυγός   Σήμερα θα συναντηθείτε με ανθρώπους που αγαπάτε. Ένα όμορφο λοιπόν διάλειμμα από την καθημερινή σας ένταση θα είναι η μέρα αυτή. Η Σελήνη στον Καρκίνο θα σας δώσει την δυνατότητα να προχωρήσετε, ένα επαγγελματικό θέμα που σας απασχολούσε και μέχρι τώρα αδυνατούσατε να το φέρετε εις πέρας.

Σκορπιός   Οικονομικά και οικογενειακά θέματα σας απασχολούν σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Θα μπορέσετε να πλησιάσετε ολοκληρωμένα ένα θέμα που σας έχει προβληματίσει αρκετά. Η λύση θα έρθει με υπομονή γιατί είναι η μόνη σωστή αντιμετώπιση που θα σας βοηθήσει.

Τοξότης   Σήμερα η Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, αλλά και αρκετά ανήσυχους. Θα βρεθείτε να ασχολείστε έντονα με ένα προσωπικό σας θέμα, που δυστυχώς δεν θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις άμεσα. 

Αιγόκερως   Η Σελήνη σήμερα απέναντι από το ζώδιο σας, θα σας κάνει αρκετά ανήσυχους με προσωπικά θέματα. Οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές, αρκεί να βάλετε μία σειρά στα συναισθήματά σας, τώρα που ευνοείστε.

Υδροχόος   Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σε κάποια ομαδική δραστηριότητα που συμμετέχοντας θα κάνετε την διαφορά. Αν για κάποιους λόγους είχατε απομακρυνθεί  από τον σύντροφο σας για μία παρεξήγηση, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκατασταθεί η γαλήνη μεταξύ σας.

Ιχθύς   Η σημερινή Σελήνη θα σας κάνει να αναζητήσετε την ήσυχη γωνιά σας, ή τους ανθρώπους που σας εμπνέουν πραγματικά. Φροντίστε ώστε να σκεφτείτε δύο και τρις φορές πριν αποφασίσετε κάτι, που αφορά την εργασία σας.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.