Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Βρίσκεστε σε μια μέρα αναστάτωσης, από θέματα προσωπικά και επαγγελματικά. Κάποια λόγια που θα ειπωθούν από τον-την σύντροφο σας, θα σας αποξενώσουν λίγο. Ίσως βρεθείτε μπροστά σε καταστάσεις που δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε.

Ταύρος   Από το μεσημέρι θα μπορέσετε να προγραμματίσετε την ημέρα σας πιο εύκολα, μετά από ένα αρκετά περίεργο πρωινό, με πολλές ανατροπές. Η προσωπική σας ζωή θα πάρει άλλο χρώμα και πού πιθανόν να αποφασίσετε για μία μετακίνηση αστραπή με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Δίδυμοι   Βάλτε λίγο τάξη στην καθημερινότητα σας. Προσπαθήστε να ξεκινήσετε κάτι που αναβάλετε συνέχεια, γιατί μετά από λίγο καιρό δεν θα μπορέσετε να βρείτε τις κατάλληλες συνθήκες ώστε να κερδίσετε αυτό που θέλετε.

Καρκίνος   Ένα ταξίδι βρίσκεται στα σκαριά, μόνο που δεν θα είναι ταξίδι ευχάριστο, αλλά θα σας γεμίσει με ένιες και προβληματισμό. Η προσωπική σας ζωή βρίσκεται  σε περίοδο αναγέννησης και πολλοί από εσάς θα βρεθείτε το επόμενο διάστημα πολύ κοντά στο να αποφασίσετε για μία ουσιαστική δέσμευση.

Λέων   Η μέρα ξεκινά με κάποιες αλλαγές που σας προβληματίζουν αρκετά. Μην αφήσετε την κακή σας διάθεση να σας χαλάσει και την υπόλοιπη μέρα, γιατί το βράδυ σας χαρίζει τύχη σε ένα προσωπικό σας θέμα. Αν δεν είστε  δίκαιοι με κάποιο προσωπικό σας θέμα, πολύ σύντομα θα απογοητευτείτε.

Παρθένος  

Θα μπορέσετε να απομονωθείτε κάποιες ώρες και να μελετήσετε περισσότερο θέματα που σας απασχολούν. Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν σήμερα θα είναι αρκετά ευνοϊκές. Το βράδυ θα βρεθείτε πολύ κοντά με αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ζυγός   Το φιλικό σας περιβάλλον θα σας δώσει την στήριξη που περιμένατε. Κάποια προσωπικά θέματα θα βρεθούν και πάλι στο στόχαστρο. Μην εμπιστεύεστε σήμερα αυτά που θα ακούσετε από μέλη της οικογένειας σας. Πολύ πιθανόν να παραπλανηθείτε.

Σκορπιός   Τα επαγγελματικά σας, ακόμα θα σας απασχολήσουν και θα σας κάνουν να προβληματίζεστε για την εξέληξη των θεμάτων αυτών. Μην κάνετε σπασμοδικές κινήσεις για να αποδείξετε στους άλλους και τον εαυτό σας, ότι όλα μπορείτε να τα ελέγξετε.  

Τοξότης   Μια νομική υπόθεση έχει φτάσει πλέον στο τέλος της και εσείς προσπαθείτε να μαζέψετε τα καλά ή τα δύσκολα από μια τέτοια κατάσταση. Πολύ σύντομα θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σας έχουν προβληματίσει αρκετά.

Αιγόκερως   Οικονομικά θέματα σας απασχολούν πολύ έντονα και σήμερα. Βέβαια από το βράδυ μία κοινωνική έξοδος, θα σας κάνει να χαρείτε και να νοιώσετε χαρά από μια καινούρια γνωριμία. Στα επαγγελματικά δώστε μεγαλύτερη βαρύτητα σε ένα πρόβλημα επικοινωνίας.

Υδροχόος   Τα προσωπικά σας θέματα βρίσκονται πάρα πολύ προστατευμένα. Βάλτε μια σειρά και στα επαγγελματικά σας θέματα και μην αγνοήσετε μια ενδιαφέρουσα πρόταση που θα γίνει από το απόγευμα και μετά. Μην αποφασίσετε σήμερα να ταξιδέψετε γιατί μπορεί να υπάρξουν αναβολές.

Ιχθύς   Τα επαγγελματικά σας έχουν μπει κατά ένα μεγάλο μέρος σε σειρά και πολύ σύντομα απαλλαγμένοι από άγχος θα φροντίσετε και τα προσωπικά σας θέματα . Μια νέα γνωριμία που θα γίνει το βράδυ θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα. Προσοχή σε διατροφικές ατασθαλίες.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.