Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Πολύ πιθανόν σήμερα να θελήσετε να αποσυρθείτε λίγο από το καθημερινό σας πρόγραμμα, είτε λόγω κάποιας αδιαθεσίας, είτε γιατί έχουν συμβεί κάποια γεγονότα που θα σας κάνουν να απομακρυνθείτε από τους άλλους. Φροντίστε σήμερα τη διατροφή και την υγεία σας. Θέματα οικογενειακά, θα μπουν σε νέες βάσεις και πολύ πιθανόν να χρειαστεί ένα εύγλωττο διάστημα ώστε να προσαρμοστείτε όλοι.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Δεν χρειάζεται να αποδείξετε σε κανέναν τίποτα. Η αξία σας είναι σημαντική και θα τα καταφέρετε σε κάθε πρόκληση, ακόμη και στα πιο δύσκολα. Αποφασίστε σήμερα να προχωρήσετε ένα σημαντικό σας σχέδιο που έχετε παραμελήσει εδώ και πολύ καιρό. Η συμβουλή της ημέρας είναι, ότι δεν θα πρέπει να ξοδεύεστε υλικά και σωματικά σε θέματα που εκ των προτέρων έχουν κλείσει οι πόρτες και δεν υπάρχει κάποιο φως.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Η μέρα αυτή έχει μία περίεργη γεύση, μάλλον  γλυκόπικρη. Από τη μια θα παίρνετε θετικά μηνύματα από τους άλλους και από τις διάφορες καταστάσεις που εξελίσσονται… Από την άλλη θα απογοητεύεστε και θα λιποψυχείτε εύκολα σε κάθε αντιξοότητα. Θέλει ηρεμία και να αφήσετε τα πολύ σημαντικά για αργότερα. Σήμερα βάλτε μία σειρά στο πρόγραμμα των επόμενων ημερών, γιατί θα είναι πολύ φορτωμένο!

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Ένας αέρας αισιοδοξίας αρχίζει να φαίνεται  στα θέματα που σας είχαν απογοητεύσει. Η μέρα αυτή θα σας χαρίσει ικανοποίηση από κάτι που το είχατε εδώ και πολύ καιρό διαγράψει από το μυαλό σας. Βέβαια θα πρέπει να περιφρουρήσετε όσο καλύτερα γίνεται το επαγγελματικό σας κύρος, από άτομα που θέλουν να σας βλάψουν επαγγελματικά και ηθικά. Κάποια θέματα νομικά ίσως σας προβληματίσουν.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Πολύ πιθανόν να βρεθείτε σήμερα σε μια πολύπλοκη ερωτικά μέρα. Ξεκαθαρίστε τι θέλετε πραγματικά από την προσωπική σας ζωή και μην αφήνετε κενά στον/στη σύντροφο σας. Επαγγελματικά θα μπορέσετε να δείτε κάποια θέματα που καθυστερούσαν την περίοδο αυτή, να ολοκληρώνονται και να τακτοποιούνται με τον τρόπο που εσείς θέλατε. Μην εμπιστεύεστε απόλυτα φιλικά σας άτομα.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Η μέρα αυτή σας κάνει να συνειδητοποιήσετε που πραγματικά βρίσκεστε σε προσωπικό επίπεδο, ενώ ξεσκεπάζει τα τυχόν προβλήματα που υπάρχουν. Εσείς οφείλετε να δείτε με προσοχή τον σύντροφο σας κι αν πραγματικά βρίσκεται στο πλευρό σας. Μια μέρα λοιπόν που βοηθά να δείτε ξεκάθαρα την προσωπική σας ζωή, από όλες τις πλευρές. Επαγγελματικά ξεκινά μια έντονη περίοδος.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Για κάποιους λόγους σήμερα δεν μπορείτε να προγραμματίσετε την μέρα σας. Από το πουθενά παρουσιάζονται διάφορα θέματα που σας αλλάζουν τη ροή της καθημερινότητας σας. Φροντίστε να χαλαρώσετε και μην στεναχωριέστε αν κάτι δεν θα γίνει σήμερα όπως το είχατε προγραμματίσει. Κάποια έγραφα ίσως δεν έρθουν στα χέρια σας την ώρα που θα έπρεπε, με αποτέλεσμα να αναβληθεί ίσως ένα νομικό θέμα.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Κάποια θέματα προσωπικά σήμερα θα σας κάνουν να νιώσετε πολύ ευτυχισμένοι. Ένα μήνυμα, μία συζήτηση, ένα δώρο, ίσως να είναι αυτό που θα σας κάνει να γελάσει η ψυχή σας. Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται σήμερα σε μία ευνοϊκή μέρα και ίσως να πρέπει να σκεφτείτε κάποια αλλαγή που θα εξελιχθεί το επόμενο διάστημα. Λίγη προσοχή σήμερα στα οικονομικά θέματα, όπου μπορεί να χάσετε αναίτια χρήματα.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Από το πρωί θα φυσήξει ένας αέρας αισιοδοξίας και ανεμελιάς. Τα προσωπικά σας θέματα έχουν μια ανάλαφρη και γλυκιά πορεία και πολύ πιθανόν να βρεθείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα. Ένα ταξιδάκι σας αναζωογονεί και σας κάνει να νιώσετε συναισθηματική ολοκλήρωση. Φροντίστε ένα επαγγελματικό θέμα που από ό,τι φαίνεται θα πάρει κάποια καθυστέρηση για να ολοκληρωθεί.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Θα μπορέσετε σήμερα να επανεξετάσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην γίνει άμεσα το ξεκαθάρισμα που επιθυμείτε, όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις επιθυμίες των άλλων και τις δικές σας. Μέσα από αυτή την διαδικασία, θα βρεθείτε πιο εύκολα στο ποθούμενο αποτέλεσμα. Επαγγελματικά υπάρχει μπροστά αρκετά φορτωμένο πρόγραμμα.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Η προσωπική σας ζωή θέλει περισσότερο φροντίδα και προσοχή. Μάλλον για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν φροντίσατε κάποιο δικό σας άτομο, με αποτέλεσμα να αποξενωθείτε και ίσως να χρειαστεί τώρα να ζήσετε μία αποχώρηση. Βέβαια, τίποτα δεν θα χαθεί αν δεν το θελήσετε εσείς πραγματικά να γίνει. Μην ξεχνάτε ότι ο Δίας σας προστατεύει και φροντίζει τις προσωπικές σας επιλογές. Θα έχετε ένα ευχάριστο τηλεφώνημα το βράδυ.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Δευτέρας”]

Κάποια ανησυχία από το πρωί, χωρίς ιδιαίτερο λόγο σας έχει χαλάσει τη διάθεση. Νοιώθετε ότι κάποια πράγματα που σας λένε δικοί σας άνθρωποι δεν είναι αλήθεια και χωρίς να το τεκμηριώνετε, μπαίνετε στην διαδικασία τις ανασφάλειας. Θέματα με ένα ακίνητο ή με κατασκευές μέσα σε αυτό θα σας αγχώσουν. Φροντίστε να χαλαρώσετε, κάνοντας κάτι που σας ευχαριστεί και μην τα αναλύετε όλα.

[/zodia]

[zodia-footer]

[/zodia-footer]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Τετάρτης

supervisor

Τα ζώδια της Μεγάλης Πέμπτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού απο την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live