Διαβάστε τα ζώδια της εβδομάδας απο την Αλεξάνδρα Καρτά!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της εβδομάδας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Η μέρα αυτή σας κάνει πιο προσεκτικούς σε θέματα επαγγελματικά. Πολύ πιθανόν να πρέπει να μιλήσετε με κάποιο πρόσωπο κλειδί που θα σας φροντίσει για ένα διάβημα που πρόκειται να κάνετε.

Ταύρος   Οικογενειακά θέματα μέχρι το μεσημέρι θα σας απασχολήσουν αρκετά έντονα. Από το απόγευμα θα πρέπει να φροντίσετε ένα προσωπικό σας θέμα που βρίσκεται σε εκκρεμότητα.

Δίδυμοι   Περιορισμοί θα σας κάνουν να βρεθείτε σε μία κατάσταση αναμονής. Η επικοινωνία σας σήμερα δεν θα σας βοηθήσει να ανταπεξέρθετε σε θέματα οικονομικά που χρειάζεται ένας διακανονισμός.

Καρκίνος   Η Σελήνη θα βρίσκεται και σήμερα στο ζώδιο σας. Αυτό θα σας βοηθήσει αρκετά να προχωρήσετε ένα σχέδιο που έχετε κατά νου. Από το απόγευμα ίσως να νοιώσετε μια κακή διάθεση.

Λέων   Βρίσκεστε σε μία πολύ περίεργη περίοδο. Σήμερα θα προσπαθήσετε να αναλύσετε κάποιο προσωπικό σας θέμα, αλλά μάλλον δεν θα τα καταφέρετε. Οι συνθήκες δεν είναι οι κατάλληλες.

Παρθένος  

Σήμερα θα επικεντρωθείτε περισσότερο σε ένα προσωπικό σας θέμα. Με πολύ μεγάλη προσπάθεια από το απόγευμα και μετά θα πρέπει να λειτουργήσετε προς ένα και μόνο στόχο.

Ζυγός   Επαγγελματικά είστε σε μία καλή μέρα. Πολύ πιθανόν να βρείτε λύσεις σε αυτό τον τομέα. Οικονομικά θα πρέπει να αποφύγετε ρίσκα και καταστάσεις που έχουν ρίζες στο παρελθόν, γιατί θα χάσετε την ηρεμία σας.

Σκορπιός   Κάποια σημαντικά θέματα θα τακτοποιηθούν έως το μεσημέρι. Από το απόγευμα και μετά θα βρεθείτε λίγο μετέωροι για ένα επαγγελματικό σας θέμα που δεν θα μπορείτε να το διευθετήσετε.

Τοξότης   Η μέρα αυτή θέλει κάποια προσοχή σε θέματα που αφορούν τις μετακινήσεις σας. Ίσως να πρέπει να βάλετε ένα πρόγραμμα σε επαγγελματικά διαβήματα. Η προσωπικές σας σχέσεις χρειάζονται την φροντίδα σας.

Αιγόκερως   Σήμερα είναι μια μοναχική μέρα. Ίσως να μην μπορέσετε εύκολα να δείτε τα πραγματικά προβλήματα που έχετε με κάποια φιλικά σας άτομα. Θα έχετε όμως την ευκαιρία να βρείτε μία νέα ενδιαφέρουσα απασχόληση.

Υδροχόος  

Επαγγελματικά θα υπάρξει σταθερότητα σε μία σας αναζήτηση. Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν περισσότερο σήμερα είναι οι σχέσεις σας με τους άλλους και κυρίως η προσωπική σας ζωή.

Ιχθύς   Φροντίστε να είστε συνεπείς με αυτά που λέτε και αναθεωρήστε κάποιες φιλίες που σας έκρυβαν έως τώρα το πραγματικό τους πρόσωπο. Απαλλαχθείτε από ότι σας βλάπτει και κάντε ένα ξεκαθάρισμα στον κοινωνικό σας κύκλο.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.