Διαβάστε τα ζώδια της εβδομάδας και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν!

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

Κρυφά συναισθήματα, δυνατές συγκινήσεις και ανταγωνισμοί, συνθέτουν το σκηνικό των ημερών.

Κριός   Αυτές οι μέρες είναι πολύ σημαντικές σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή. Οι συνθήκες θα είναι πολύ ιδιαίτερες στην επικοινωνία και σε θέματα που θα χρειαστούν ευστροφία στο μυαλό και απόλυτο συντονισμό. Κάποιο επαγγελματικό θέμα που ετοιμάζετε,  θα έχει εξαιρετική μελλοντική πορεία.

Ταύρος   Η προσωπική σας ζωή και η σχέση σας θα αρχίσουν σταδιακά από τις 7 του μήνα, να σας απασχολούν περισσότερο. Πολύ πιθανόν να πρέπει να σταματήσετε να αναρωτιέστε γιατί κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφο σας. Όταν κατανοήσετε και τις δικές σας συμπεριφορές, θα έχετε λύσει το μεγαλύτερο μέρος από τα προβλήματα σας.

Δίδυμοι   Ήρθε η στιγμή να ενεργοποιήσετε περισσότερο τα επικοινωνιακά σας ταλέντα. Θα βρεθούν επίσης πολύ ενδιαφέρουσες ευκαιρίες, ώστε να αναπτυχτούν με επιτυχία πολλά σας ταλέντα και επιχειρηματικές σας αναζητήσεις. Οι σχέσεις σας με τους άλλους, θα ανθίζουν μέσα από την σωστή επικοινωνία.

Καρκίνος   Από τις 7 του μήνα η ερωτικές αναζητήσεις γίνονται πιο έντονες και πιο συγκεκριμένες. Βέβαια έχετε να αντιμετωπίσετε  πληθώρα γεγονότων σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα , όπου σας έχουν αποπροσανατολίσει σε βαθμό που έχετε παγώσει και πολλές άλλες σας επιδιώξεις σας.

Λέων   Σε εγρήγορση βρίσκονται τα νέα σας σχέδια και όνειρα για το μέλλον. Μπορεί να έχετε κάποια άλυτα θέματα που αφορούν το παρελθόν σας, αλλά αυτά θα ηρεμίσουν σιγά, σιγά με δική σας ειλικρινή αντιμετώπιση. Οικονομικά θέματα βρίσκονται πλέον σε μία νέα τροχιά.

Παρθένος  

Είστε σε μία πολύ καλή περίοδο σε επαγγελματικά θέματα και αναζητάτε πιο ξεχωριστούς δρόμους σε ότι αφορά την ανάπτυξη σας σε κάθε τομέα. Αυτό θα σας κάνει υπερβολικά ανήσυχους για το μέλλον σας, που όμως θα πρέπει να έχετε εμπιστοσύνη στην εσωτερική σας φωνή που σας καθησυχάζει σε κάθε ευκαιρία.

Ζυγός   Έχετε ταλαιπωρηθεί αρκετά το τελευταίο διάστημα και πρέπει να ρίξετε τους τόνους σε κάθε σας προσπάθεια. Αυτό που χρειάζεστε τώρα είναι να βρείτε πρώτα την ψυχική σας ηρεμία και μετά να αναζητήσετε την ευτυχία σας σε άλλα πρόσωπα.

Σκορπιός   Το σύμπαν δουλεύει προς όφελός σας αυτή την περίοδο και πρέπει να το επωφεληθείτε στο έπακρον. Αν πρέπει να σκεφτείτε κάτι σε επαγγελματικό ή οικονομικό άνοιγμα, αυτό είναι έτοιμο στο πιάτο, αρκεί να το χειριστείτε σωστά. Στην αντίθετη περίπτωση, όπου θα δουλέψετε με εγωιστικά κίνητρα, θα ξεφουσκώσουν όλα σαν μπαλόνι.

Τοξότης   Θα βρεθείτε και πάλι στο στόχαστρο των προσωπικών σας λαθών. Ίσως να πρέπει να αρχίσετε να σκέφτεστε περισσότερο από το να πράττετε και αυτό είναι το πρώτο βήμα για την επιτυχία. Από τις 7 του μήνα, θα σας απασχολήσουν και πάλι άτομα από το μακρινό παρελθόν σας.

Αιγόκερως   Πολλές ειδήσεις θα φτάνουν στα αυτιά σας, που κάποιες από αυτές θα σας στεναχωρούν ή θα σας κάνουν να νοιώθετε άβολα. Η κοινωνικότητα σας θα αναπτυχθεί σιγά, σιγά, βάζοντας σε προτεραιότητα και πάλι τους προσωπικούς σας στόχους που δεν είναι και λίγοι.

Υδροχόος  

Το τελευταίο διάστημα βρίσκεστε σε μία εσωτερική ανησυχία που δεν μπορείτε να τιθασεύσετε. Αν πρέπει να προχωρήσετε σε μία σχέση, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να το κάνετε. Ο επαγγελματικός σας χώρος αναστατώνεται από μία ερωτική προς εσάς προσέγγιση.

Ιχθύς   Αυτή η εβδομάδα είναι κατάλληλη στο να βάλετε την προσωπική σας ζωή σε μία σειρά. Η Αφροδίτη από τον Σκορπιό, ιδίως σε εσάς του πρώτου δεκαημέρου, θα σας ευνοήσει σε όποιες προσωπικές σας αποφάσεις. Μέσα σε αυτή την εύνοια, η επικοινωνία, θα σας χαρίσει ίσως και εργασία. 

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.