Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές τόσο με την οικογένειά σας, όσο και με τους φίλους σας. Με τον κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σας με τους άλλους. Σήμερα θα έχετε απρόσμενα νέα και ίσως αποφασίσετε για ένα ταξίδι.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η αισθηματική σας ζωή θα έχει κάποια νέα δεδομένα και πρέπει να είστε ήρεμοι και να μην αφήσετε μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσετε τις διαφορές σας κάποια άλλη στιγμή. Αν είστε μόνοι σας, μην κάνετε συμβιβασμούς για να βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε. Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμη ώστε να βρείτε γαλήνη.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η ζωή σας θα έχει μία άνοδο σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η αγάπη που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας γεμίσει χαρά και από την δική σας πλευρά θα απαντήσετε με ρομαντικές κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. 

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Σήμερα υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφο σας για θέματα που σας απασχολούν. Η ημέρα αυτή ανατρέπει κάποια επαγγελματικά σχέδια σας και σας αναστατώνει μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η οικογένεια συνεχίζει να σας στηρίζει.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Προγραμματίζεστε για ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει συναισθηματικά και υλικά . Πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι ο σύντροφος σας σας στηρίζει .Θα μπορέσετε να σκεφτείτε περισσότερο καθαρά το ενδεχόμενο να ολοκληρώσετε κοινωνικά την σχέση σας.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Σχέσεις που βρίσκονται σε αναστάτωση και οικογενειακοί δεσμοί που φανερώνουν ότι καλά είχαν καλυμμένο. Οι μέρες αυτές σας δοκιμάζουν για ακόμη μια φορά σε ότι αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι σκέψεις σκεπάζονται από τα γεγονότα.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Επαγγελματικά σχεδία θα αναπτυχτούν κατά την διάρκεια της ημέρας θα μπορέσετε να λύσετε πολλά οικονομικά προβλήματα και να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν σε οικονομικά ζητήματα . Νομικές υποθέσεις θα έχουν ένα αίσιο τέλος.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Πολύ πιθανόν να πέσει στην αντίληψη σας κάποιο λάθος που είχε γίνει από τον σύντροφο σας και αυτό θα σας αναγκάσει να χάσετε την εμπιστοσύνη σας προς αυτόν. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανόν.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν και θέλετε να δημιουργήσετε την αίσθηση της σιγουριάς σε υλικά ζητήματα. Η οικογένεια σας στηρίζει στα επαγγελματικά σας βήματα και αυτό σας δημιουργεί ευφορία. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν στην υγεία σας λογά ψυχοσωματικών διαταραχών.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας και θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με αυτά που θα πείτε σε ανθρώπους που σας έχουν δείξει ότι σας αγαπούν και σας σέβονται. Οικονομικά θα βρεθείτε σε μια αρκετά ευνοϊκή μέρα και έτσι θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε ανοικτούς λογαριασμούς.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η προσωπική σας ζωή έχει αρχίσει και φτιάχνει ουσιαστικά την διάθεση σας . Ο σύντροφος στέκεται στο πλευρό σας σε κάθε απόφαση σας και συμμετέχει σε ότι εσείς θέλετε να δημιουργήσετε . Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση θα είναι ο λόγος μιας ανατροπής είτε προς το καλό είτε προς το άσχημο ανάλογα με το πώς θα χειριστείτε μια κατάσταση.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Βρίσκεστε πολύ κοντά σε λύσεις οικονομικών προβλημάτων αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι θα πρέπει να είσαστε πιο ξεκάθαροι με τους άλλους όταν πρόκειται για κοινή περιουσία. Αισθηματικά υπάρχουν ακόμη προβλήματα που σας κρατούν μακριά από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια του σαββατοκύριακου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια της Κυριακής

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live