Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την Αλεξάνδρα Καρτά

Δημοσιεύθηκε στις | Κατηγορία: Ζώδια

Μέγεθος κειμένου: α+ α-

zodia

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

Κριός   Θα περάσετε ευχάριστες στιγμές τόσο με την οικογένειά σας, όσο και με τους φίλους σας. Με τον κυβερνήτη σας Άρη στο ζώδιο των Διδύμων, μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις στο πρόβλημα των σχέσεών σας με τους άλλους. Σήμερα θα έχετε απρόσμενα νέα και ίσως αποφασίσετε για ένα ταξίδι.

Ταύρος   Η αισθηματική σας ζωή θα έχει κάποια νέα δεδομένα και πρέπει να είστε ήρεμοι και να μην αφήσετε μικρές λεπτομέρειες να γίνουν αφορμή για καβγά. Καλύτερα να λύσετε τις διαφορές σας κάποια άλλη στιγμή. Αν είστε μόνοι σας, μην κάνετε συμβιβασμούς για να βρείτε αυτό που πραγματικά θέλετε. Χρειάζεται λίγη υπομονή ακόμη ώστε να βρείτε γαλήνη.

Δίδυμοι   Η ζωή σας θα έχει μία άνοδο σε προσωπικό επίπεδο, ενώ η αγάπη που θα σας δείξει ο σύντροφός σας θα σας γεμίσει χαρά και από την δική σας πλευρά θα απαντήσετε με ρομαντικές κινήσεις που θα ανανεώσουν τη σχέση σας. Αν είστε αδέσμευτοι, σύντομα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει. 

Καρκίνος   Σήμερα υπάρχουν όλες οι προδιαγραφές να κάνετε μια ειλικρινή συζήτηση με τον σύντροφο σας για θέματα που σας απασχολούν. Η ημέρα αυτή ανατρέπει κάποια επαγγελματικά σχέδια σας και σας αναστατώνει μέσα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Η οικογένεια συνεχίζει να σας στηρίζει.

Λέων   Προγραμματίζεστε για ένα ταξίδι που θα σας ανανεώσει συναισθηματικά και υλικά . Πολύ σύντομα θα καταλάβετε ότι ο σύντροφος σας σας στηρίζει .Θα μπορέσετε να σκεφτείτε περισσότερο καθαρά το ενδεχόμενο να ολοκληρώσετε κοινωνικά την σχέση σας.

Παρθένος   Σχέσεις που βρίσκονται σε αναστάτωση και οικογενειακοί δεσμοί που φανερώνουν ότι καλά είχαν καλυμμένο. Οι μέρες αυτές σας δοκιμάζουν για ακόμη μια φορά σε ότι αφορά την προσωπική σας ανάπτυξη. Οι σκέψεις σκεπάζονται από τα γεγονότα.

Ζυγός   Επαγγελματικά σχεδία θα αναπτυχτούν κατά την διάρκεια της ημέρας θα μπορέσετε να λύσετε πολλά οικονομικά προβλήματα και να ταχτοποιήσετε εκκρεμότητες που υπάρχουν σε οικονομικά ζητήματα . Νομικές υποθέσεις θα έχουν ένα αίσιο τέλος.

Σκορπιός   Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας. Πολύ πιθανόν να πέσει στην αντίληψη σας κάποιο λάθος που είχε γίνει από τον σύντροφο σας και αυτό θα σας αναγκάσει να χάσετε την εμπιστοσύνη σας προς αυτόν. Ένα ταξίδι είναι πολύ πιθανόν.

Τοξότης   Επαγγελματικά θέματα σας απασχολούν και θέλετε να δημιουργήσετε την αίσθηση της σιγουριάς σε υλικά ζητήματα. Η οικογένεια σας στηρίζει στα επαγγελματικά σας βήματα και αυτό σας δημιουργεί ευφορία. Προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν στην υγεία σας λογά ψυχοσωματικών διαταραχών.

Αιγόκερως   Οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν κατά την διάρκεια της ημέρας και θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί με αυτά που θα πείτε σε ανθρώπους που σας έχουν δείξει ότι σας αγαπούν και σας σέβονται. Οικονομικά θα βρεθείτε σε μια αρκετά ευνοϊκή μέρα και έτσι θα μπορέσετε να ταχτοποιήσετε ανοικτούς λογαριασμούς.

Υδροχόος   Η προσωπική σας ζωή έχει αρχίσει και φτιάχνει ουσιαστικά την διάθεση σας . Ο σύντροφος στέκεται στο πλευρό σας σε κάθε απόφαση σας και συμμετέχει σε ότι εσείς θέλετε να δημιουργήσετε . Ένα ταξίδι, μια μετακίνηση θα είναι ο λόγος μιας ανατροπής είτε προς το καλό είτε προς το άσχημο ανάλογα με το πώς θα χειριστείτε μια κατάσταση.

Ιχθύς   Βρίσκεστε πολύ κοντά σε λύσεις οικονομικών προβλημάτων αλλά θα πρέπει να καταλάβετε ότι θα πρέπει να είσαστε πιο ξεκάθαροι με τους άλλους όταν πρόκειται για κοινή περιουσία. Αισθηματικά υπάρχουν ακόμη προβλήματα που σας κρατούν μακριά από τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει.

Αλεξάνδρα Καρτά
Αλεξάνδρα Καρτά
Αστρολόγος
Διαβάστε τα ζώδια της ημέρας από την
αστρολόγο μας Αλεξάνδρα Καρτά και
μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν

Όπου και αν βρίσκεσαι, ο,τι κι αν κάνεις, αποθήκευσε στην μνήμη του κινητού σου τους τηλεφωνικούς αριθμούς και το email του Backstage24.gr και στείλε μας την φωτογραφία, το βίντεο, το μήνυμά σου, την καταγγελία, τις παρατηρήσεις σου, για να δείξεις και να πεις αυτό που θέλεις.

Τηλ. 6978996046

Άλλοι τρόποι επικοινωνίας με το Backstage24.gr:

ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ! * Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιο σας με ελληνικούς χαρακτήρες, πεζοκεφαλαία.

Το Backstage24.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα του. Ωστόσο, οφείλει να διαγράφει σχόλια που το περιεχόμενό τους είναι απειλητικό, προσβλητικό, χυδαίο, βίαιο ή υβριστικό προς άλλους σχολιαστές ή την ίδια ομάδα του site.