Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Τα σχέδιά σας προχωράνε με αργούς ρυθμούς, αλλά αυτό δεν πρέπει να σας προβληματίζει ιδιαίτερα. Όταν θέλετε κάτι πολύ το πετυχαίνετε ότι κι αν γίνει χάρη στις ικανότητες αλλά και το πείσμα σας. Η Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας ανοίξει σήμερα το δρόμο για να πετύχετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας. Ο έρωτας είναι πολύ κοντά σας.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

 Θα θελήσετε να αλλάξετε πολλά πράγματα, που δεν πηγαίνουν όπως θα επιθυμούσατε. Μην κάνετε πίσω και κυρίως μη χάνετε την αισιοδοξία σας. Όλα μπορούν να συμβούν αν πραγματικά τα προσπαθήσετε. Η Σελήνη σήμερα από τον Αιγόκερω, θα σας δώσει πολλές δυνατότητες να πετύχετε τα καλύτερα στα θέματα που σας απασχολούν.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Σήμερα ευνοούνται οι κοινωνικές επαφές που θα θελήσετε να κάνετε. Θα χρειαστείτε βέβαια όλη σας το ταλέντο στις δημόσιες σχέσεις, ώστε άμεσα να κερδίσετε την εύνοια κάποιων σημαντικών ανθρώπων. Είναι πολλοί εκείνοι που σας εκτιμούν και θα θελήσουν να σας βοηθήσουν, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και αυτό θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η ημέρα θα είναι καλή για να αποκαταστήσετε κάποιες πολύ προσωπικές σας σχέσεις σου που το τελευταίο διάστημα έχουν περάσει από σαράντα κύματα. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι οι συνθήκες δεν είναι αυτές που θα θέλατε και ίσως να πρέπει να περιμένετε λίγο καιρό ακόμη για μια πιο ουσιαστική αλλαγή.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Θα νιώθετε ότι χάνετε την υπομονή σας με κάποια ζητήματα που παραμένουν στο ίδιο σημείο εδώ και πάρα πολύ καιρό.  Μην απογοητεύεστε, γιατί θα δείτε σε μικρό χρονικό διάστημα  ότι όλα θα λειτουργήσουν προς όφελος σας. Άλλωστε το πλανητικό σκηνικό της ημέρας σας βοηθά ιδιαίτερα για να κερδίσετε όσα έχετε βάλει στο μυαλό σας.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Αυτή η μέρα είναι γεμάτη από δημιουργία και ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας με πολύ θετικές σκέψεις και οράματα για σας. Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνει κατά πολύ την ψυχολογική σας διάθεση, με αποτέλεσμα να βάλετε σε σειρά τις σκέψεις σας και να τις πραγματοποιήσετε χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Οι συνθήκες είναι άκρως ευνοϊκές για νέες προτάσεις.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η μέρα είναι καλή για να σκεφτείτε και να προγραμματίσετε όλα όσα θέλετε να κάνετε. Τώρα που οι πλανήτες ευνοούν τις ενδοσκοπήσεις και τους βαθύτερους συλλογισμούς. Η προσωπική σας ζωή περνά από ένα φιλτράρισμα. Για να αποφασίσετε επ’ αυτών των ζητημάτων, χρειάζεται λίγη ηρεμία και σκέψη και όχι βεβιασμένες κινήσεις.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει να αισθάνεστε σήμερα απίστευτα μεγάλη ενέργεια και αυτό σας κάνει να μπορείτε να λύσετε οποιοδήποτε πρόβλημα εμφανιστεί. Επίσης, θα πρέπει να ασχοληθείτε σήμερα με ένα ενδεχόμενο ταξίδι που μπορεί να συνδυαστεί με εργασία. Οι συνθήκες για νομικές υποθέσεις είναι αρκετά καλές.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η ημέρα απαιτεί να επιστρατεύσετε τις πιο κοινωνικές πτυχές του χαρακτήρα σας και να επιδιώξετε να κάνετε νέες γνωριμίες με άτομα αρκετά σημαντικά. Επίσης καλή θα είναι η ημέρα για να διορθώσετε κάποια λάθη του παρελθόντος που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά και για μεγάλο χρονικό διάστημα.

τους.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η ημέρα είναι αρκετά ευνοϊκή για κάποιους από εσάς. Βέβαια θέλει πολύ καλούς χειρισμούς όταν πρέπει να πάρετε αποφάσεις σε προσωπικά θέματα. Βέβαια ο Άρης στο ζώδιο σας, έχει ενεργοποιήσει αρκετά θέματα που είχαν πέσει σε λήθαργο κατά το παρελθόν. Προσέξτε μόνο να μην παρασυρθείτε από την μεγάλη σας αυτοπεποίθηση και κάνετε λάθη που δεν διορθώνονται μετά.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Αρκετά ζητήματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους, για να σας υπενθυμίσουν πως οι εχθροί παραμονεύουν και εμφανίζονται την στιγμή που δεν τους περιμένετε.  Έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για προφανείς λύσεις που δεν έχετε σκεφτεί και συζήτησε με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Θα πρέπει να ξεκολλήσετε από κάποια ζητήματα που ανήκουν στο παρελθόν, για να μπορέσετε να περάσετε πολύ πιο όμορφα και να πραγματοποιήσετε τα περισσότερα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας για το μέλλον. Είναι στο χέρι σας να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας απέναντι σε ανθρώπους και καταστάσεις.

[/zodia]

Related posts

Δείτε τα σημερινά ζώδια από την Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Διαβάστε τα Ζώδια της Δευτέρας

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου