Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Χωρίς κάποιο ιδιαίτερο λόγο, το τελευταίο διάστημα σας χαρακτηρίζει μεγάλη νευρικότητα. Αυτή η ένταση

δυσκολεύει τη ζωή σας, αλλά και των γύρω σας. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι με τις καταστάσεις που θα συμβούν

σήμερα. Θα έχετε εύνοια της τύχης και η ζωή σας, θα έχει να σας προσφέρει κάτι παραπάνω αν έχετε υπομονή.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Τώρα είναι καιρός να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας χάρη στους φίλους σας. Δεν θα χρειαστεί να κάνετε μεγάλη προσπάθεια για να αποδεχθείτε τις αλλαγές. Μια απάντηση που περιμένατε καιρό και αφορά επαγγελματικά θέματα, τώρα ολοκληρώνεται.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Οι συνθήκες σήμερα θα είναι αρκετά πολύπλοκες, ιδίως σε προσωπικό επίπεδο. Θα έχετε βέβαια την ευκαιρία να δείτε τα πράγματα πιο καθαρά και να απομακρύνετε τις αμφιβολίες που σας δημιουργούν πρόβλημα εδώ και καιρό. Να είστε προσεκτικοί και να μην ενθουσιαστείτε και κάνετε ή πείτε λόγια που αργότερα θα τα μετανιώσετε.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η ψυχολογία σας σήμερα δεν θα είναι και η πιο καλή, γιατί μάλλον θα έχετε λάθος γνώμη για κάποια θέματα που τρέχουν. Η προσωπική σας ζωή αρχίζει σιγά, σιγά και διαφαίνεται πιο ήρεμη, μετά από μία σεισμογενή περίοδο.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Θα μπορείτε να καταλάβετε εύκολα τα πιο βαθιά κίνητρα του/της συντρόφου σας. Αν είστε ελεύθεροι θα κατανοήσετε τον λόγο της απομάκρυνσης κάποιου αγαπημένου σας προσώπου από κοντά σας. Να είστε υπομονετικοί και να δείτε με περισσότερη ευαισθησία το πρόβλημα ενός αγαπημένου σας προσώπου.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η επικοινωνία σας σήμερα θα είναι εύκολη. Ο/η σύντροφός σας θα σας κατανοεί πριν καν μιλήσετε. Θα πρέπει να το εκμεταλλευθείτε και να περάσετε λίγο χρόνο ενισχύοντας τον δεσμό σας και ξεκαθαρίζοντας τις διαφορές σας. Σήμερα θα δείτε την ζωή με διαφορετικό τρόπο και αυτό θα σημαίνει το τέλος ενός κύκλου για κάποιο πρόβλημα που σας ταλαιπωρούσε.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Σήμερα είναι μία απαιτητική μέρα κυρίως για επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα. Θα πρέπει να βρείτε περισσότερο χρόνο ώστε να ξεφύγετε από την καθημερινότητα σας και να έρθετε πιο κοντά με τον/την σύντροφό σας.  Ενστικτωδώς θα έλκεστε από ήρεμα άτομα με καλές διαθέσεις προς εσάς.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Είστε πολύ κοντά σε μία αλλαγή που θα συμβεί σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα πρέπει να φροντίσετε την συναισθηματική σας ζωή και με αυτό τον τρόπο να νοιώσετε πιο ολοκληρωμένοι. Σήμερα θα είστε ικανοποιημένοι που βρήκατε καλές πληροφορίες για μία επαγγελματική πρόταση που σας έχει γίνει.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Οι σχέσεις σας γίνονται πιο έντονες και πιο ερωτικές. Ίσως θα ζήσετε κάποια ανανέωση που αφορά την ήδη υπάρχουσα σχέση σας. Η αβεβαιότητα εξαφανίζεται από την ερωτική σας ζωή και εσείς θα χαλαρώσετε και θα απολαύσετε αυτά που θα σας δοθούν. Θα πρέπει να επιτρέψετε στον εαυτό σας να ζήσετε για λίγο τον ρομαντισμό.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η  συναισθηματική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο και θα μπορείτε να δημιουργήσετε ένα φρούριο γύρω από την ερωτική σας ζωή, όπου τίποτα δεν θα μπορεί να σας βλάψει. Θα πρέπει να βρείτε χρόνο να απολαύσετε τα έντονα συναισθήματα που υπάρχουν. Απογοήτευση ίσως προκληθεί από ένα τυχαίο γεγονός, όπου θα σας στενοχωρήσει για πολύ λίγο.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Θα θελήσετε να απομακρύνετε τις παλιές συνήθειες και να στραφείτε προς νέους ορίζοντες.  Μην διστάσετε να κάνετε ένα βήμα μπροστά, ενώ δεν χρειάζεται να τα αναλύετε τα πάντα, κάνοντας δύσκολη την ζωή σας. Θα είστε πολύ κοντά στο να ολοκληρώσετε μία δημιουργική εργασία.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Την δύναμη που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω, στοχεύετε την με σωστό τρόπο. Μην αφήνετε να σας οδηγεί ο παρορμητισμός και η βιασύνη. Η προσωπική σας ζωή θα βρεθεί σε αναστάτωση από ένα τυχαίο γεγονός.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Θα μπορείτε να διαχειριστείτε πολύ εύκολα δύσκολες καταστάσεις που αφορούν τα επαγγελματικά σας. Οι συνθήκες θα είναι πολύ καλές, όταν βρείτε στους άλλους τον τρόπο που θα τους κερδίσετε.  Ο έρωτας είναι γύρω σας και δεν θα σας αφήσει αν και εσείς φροντίσετε τον σύντροφο σας. Αφήστε τα πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Παρασκευής”]

Η επιτυχία είναι στα χέρια σας. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία για να την διατηρήσετε όσο περισσότερο χρόνο γίνεται. Δεν μπορεί να σας αντισταθεί κανείς, όταν θα στηρίζετε τα θέλω σας και αυτά που σας ορίζουν, με σωστό τρόπο. Θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς σε ένα επαγγελματικό θέμα για να επιτύχετε.  

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Διαβάστε τα Ζώδια της Τετάρτης

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου