Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Κρατάς ακόμα κάποιες αποστάσεις γιατί δε θέλεις να γίνεις ένα με τους άλλους που είναι γύρω σου. Χρειάζεται βέβαια να κάνεις εξετάσεις ρουτίνας και γενικά να προσέξεις περισσότερο τον εαυτό σου γιατί αρκετές φορές τον παραμελείς.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες γιατί πιθανόν το άτομο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα να έδειξε για λίγο φλογερή συμπεριφορά και τώρα να έχει απομακρυνθεί. Όλο αυτό σε ενοχλεί αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να κάνεις κάτι για να το σταματήσεις. Επιτέλους μάθε και εσύ για λίγο το μάθημα της υπομονής μάλλον θα σου κάνει καλό.
Οικονομικά & Καριέρα: Οι πιθανότητες να βγάλεις χρήματα δείχνουν αρκετά αδύναμες. Όμως από εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να σου παρουσιαστεί μια ξαφνική ευκαιρία και η οικονομική κίνηση να ξαναμπεί στη ζωή σου.

 

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Ενδιαφέρεσαι περισσότερο για όλα αυτά που μπορείς να φτιάξεις και να εδραιώσεις με το δικό σου τρόπο. Η δυνατή σου θέληση θα εξουδετερώσει όλες τις αρνητικές εντυπώσεις που τελικά μετατρέπονται σε αρνητική ενέργεια, η οποία σε βάθος χρόνου δε σε συμφέρει.
Ερωτικά: Μπορεί να σε συγκινεί πολύ μια συγκεκριμένη κατάσταση που συνδέεται με αναμνήσεις μέσα σου τις οποίες δεν είναι εύκολο να αναπαράγεις αυτήν τη στιγμή. Αντί να ψάχνεις για ομοιότητες, καλύτερα να δημιουργήσεις μια καλύτερη επαφή με το άτομο που είστε μαζί. Το παρελθόν αν σε εμποδίζει καλύτερα να το αφήσεις πίσω σου.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανοίξει πολλές δουλειές αλλά αυτό είναι για το καλό σου. Ο λόγος είναι πως κάνεις εκκαθαρίσεις και ό,τι δε σου χρειάζεται το πετάς με στόχο να το ανακαινίσεις ή να το αλλάξεις προς το καλύτερο. Αν έχεις γεννηθεί στο τέλος του δεύτερου δεκαημέρου θα ξεπεράσεις κάποια εμπόδια και αυτό θα κάνει καλό στην ψυχολογία σου.

 

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης” ]

 

Γενικά: Έχει μαζευτεί μεγάλος όγκος εργασιών και αυτό σε κουράζει γιατί υπάρχει πολύ λεπτοδουλειά που χρειάζεται να προσέξεις. Κυρίως μέσα στο σπίτι σου υπάρχει ανάγκη να φτιάξεις πολλά πράγματα. Αν επιμείνεις σε θέματα σωστής διατροφής θα δεις ότι θα πετύχεις ένα καλό αποτέλεσμα.
Ερωτικά: Οι προσπάθειες σου να μην εκνευριστείς και να μη δημιουργηθούν εντάσεις μπορεί να πέσουν στο κενό, αν κουβαλάς άγχη άλλων υποθέσεων και τα περάσεις στη σχέση σου. Δεν είναι εύκολο, αλλά καλό θα ήταν να διαχωρίσεις το κομμάτι που σε αγχώνει από την επαφή με το πρόσωπο που είστε μαζί. Η σχέση με Παρθένο είναι αρκετά δημιουργική αλλά χρειάζεται να διατηρείτε και οι δυο την ατομικότητά σας.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις πολλά μέτωπα να ξεκαθαρίσεις και κυρίως να μην αφήσεις να σου ξεφύγουν από τα χέρια δουλειές επειδή δεν υπάρχει από την πλευρά σου διάθεση για μεγαλύτερη οργάνωση.

 

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Ανταποκρίνεσαι πολύ πιο εύκολα σε οτιδήποτε έχει να κάνει με πρακτικά θέματα γιατί μπορείς θαυμάσια να υλοποιήσεις τις σκέψεις σου. Η προσφορά σου μπορεί να είναι αρκετά μεγάλη σε άτομα που έχουν την ανάγκη σου. Ο κήπος, τα ζώα και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με τη φύση σε βοηθάει να χαλαρώνεις.
Ερωτικά: Όταν κάνεις από κοινού πράγματα με το πρόσωπο που είστε μαζί νιώθεις ανακούφιση γιατί πιστεύεις ότι μπορείς να βρεις την κατανόηση που αναζητάς. Αν σε ενδιαφέρει ένας Κριός καλό είναι να ξεφύγεις από τα τετριμμένα που σου είναι οικεία, γιατί σίγουρα έχεις τελείως διαφορετικές αντιλήψεις από τις δεδομένες.
Οικονομικά & Καριέρα: Η προσωπικότητά σου σε βοηθάει σ’ αυτήν τη φάση να επικοινωνήσεις με περισσότερο κόσμο και να τους εξυπηρετήσεις όλους. Με αυτόν τον τρόπο εσύ νιώθεις καλύτερα, γιατί εκτονώνεσαι και συγχρόνως κάνεις και τη δουλειά σου.

 

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Βάζεις τα πράγματα σε μια τάξη και αυτό σε βοηθάει να ισορροπήσεις αλλά και να δεις με το δικό σου τρόπο πώς να χρησιμοποιήσεις σωστά τις δυνάμεις σου στο εδώ και τώρα. Μη νομίζεις ότι το ν’ ασχοληθείς με λεπτομέρειες είναι υποδεέστερο του δημιουργικού έργου που νιώθεις ότι θέλεις να κάνεις.
Ερωτικά: Έχεις ανάγκη περισσότερο από φροντίδα σε πρακτικό επίπεδο και αυτό αν δεν το ζητήσεις και περιμένεις ο άλλος να το σκεφτεί, πιθανόν να το δεις σαν απόρριψη. Το πιο λογικό είναι να ζητάς γιατί κανένας δεν μπορεί να είναι μέσα στο μυαλό σου. Ο Παρθένος είναι αρκετά κοντά σου αλλά το συναίσθημα μεταξύ σας μπορεί να μη ρέει.
Οικονομικά & Καριέρα: Κάνεις συζητήσεις για να μπορέσεις να ξεκινήσεις κάτι καλό και με αυτές τις συνθήκες μπορείς να βελτιώσεις πολλά από τα κακώς κείμενα. Άσε και λίγο τον χρόνο να δείξει προς τα πού θα οδηγηθείς γιατί με τον τρόπο σου και τα θέλω σου μπορεί να μπλοκάρεις κάτι καλό για σένα.

 

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Το κυριότερο που θα πετύχεις σήμερα θα είναι ότι θα βάλεις σε εφαρμογή πολλά από αυτά που σκέφτεσαι. Μην ανησυχείς και μην ανακατεύεσαι με πολλά γιατί μπορεί να μπερδέψεις τις καταστάσεις και κυρίως τα άτομα που είναι πολύ κοντά σου.
Ερωτικά: Ενώ έχεις αγάπη μέσα σου και θέλεις να τη δείξεις, μερικές φορές με την επιμονή σου σε συναισθήματα ζήλειας και καχυποψίας μπορεί να χαλάσεις τις καλές στιγμές. Συγκεντρώσου περισσότερο στο εδώ και τώρα και φρόντισε να περνάς καλά.
Οικονομικά & Καριέρα: Θα καταφέρεις να μαζέψεις ένα χρηματικό ποσό που χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις κάτι και κυρίως μπορεί να αφορά μια κατασκευή μέσα στο σπίτι σου ή το γραφείο σου. Μπορεί να μη δείχνεις εύκολα τα θέλω σου και τους στόχους σου, αλλά είσαι σε καλό δρόμο γιατί έχεις ανάγκη την δημιουργία.

 

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Θεωρείς κάποια πράγματα δεδομένα και αν δεν είναι όπως τα φαντάστηκες, απογοητεύεσαι και καταλογίζεις αχαριστία στους άλλους. Αυτό σίγουρα μπορεί να μην είναι έτσι όπως το βιώνεις αλλά σίγουρα περνάς κάποια σκαμπανεβάσματα σε ψυχικό η συναισθηματικό επίπεδο, για αυτό προτιμάς να μείνεις στη μοναξιά σου. Επίσης μια εξέταση ρουτίνας μπορεί να σε κρατήσει μακριά από την κίνηση.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες αμφιβολίες για τον Παρθένο αφού ο ψυχισμός σας είναι τελείως διαφορετικός. Επιδιώκεις όμως να μάθεις πληροφορίες για ένα πρόσωπο με έναν τρόπο αρκετά μυστικό. Ένας Ιχθύς από το χώρο της δουλειάς σου σήμερα πιθανόν να σου δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Οικονομικά & Καριέρα: Προσπαθείς να κάνεις κάποιες κινήσεις που να μη φαίνονται και πάρα πολύ γιατί προτιμάς να περνάς απαρατήρητος/η. Ο λόγος είναι ότι δε διαθέτεις και μεγάλες αντοχές για να κινηθείς δυναμικά. Η ηρεμία θα σε βοηθήσει να κερδίσεις κάτι που εδώ και καιρό προσπαθείς.

 

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Θέλεις να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα που περιπλέχτηκαν κάπως είτε με τους φίλους είτε με την παρέα που είσαστε μαζί στις διακοπές. Το καλύτερο από όλα είναι να μιλήσετε ανοικτά και να πρυτανεύσει η λογική γιατί με οδηγό το συναίσθημα σίγουρα θα γίνουν πολλά λάθη.
Ερωτικά: Συμβαίνουν διάφορες αναποδιές που δε σε αφήνουν να ησυχάσεις. Με τον Ιχθύ προσπαθείτε από κοινού να δείτε τι θέλετε και πιθανόν να σκέφτεστε ακόμα και τον χωρισμό. Αλλά πριν πάρετε αποφάσεις καλύτερα να μείνετε για λίγο καιρό μακριά ο ένας από τον άλλον για να ζυγίσετε σωστά τα πράγματα. Η φιλική επαφή με Παρθένο μπορεί να μετατραπεί σε ερωτική.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις ανάγκη γνωριμιών γιατί σκέφτεσαι να κάνεις κάτι ξεχωριστό. Η διορατικότητά σου μερικές φορές χάνεται όταν δεν μπορείς να διακρίνεις εύκολα μπροστά το όραμά σου. Αυτό τον καιρό χρειάζεται να επεκταθείς και να δημιουργήσεις, όχι μόνο να συντηρήσεις αυτό που ήδη έχεις.

 

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Μπορεί να προσγειωθείς ξαφνικά και να χάσεις για λίγο την αισιοδοξία που σε κατακλύζει. Είναι φυσικό, ειδικά αν έχεις γυρίσει από διακοπές, να τα δεις όλα πιο δύσκολα, γιατί η επαφή με τη φύση σού πηγαίνει και όταν απομακρύνεσαι μελαγχολείς. Αν συνεχίσεις να ενδιαφέρεσαι για τα θέματα πρόληψης για την υγεία σου και κυρίως τη διατροφή σου θα πάρεις ένα μεγαλύτερο τόνο αναζωογόνησης.
Ερωτικά: Έχεις κάποιες ανασφάλειες γιατί αλλιώς τα περίμενες και αλλιώς τελικά μπορεί να σου συμπεριφέρεται το πρόσωπο που είστε μαζί. Εσύ θέλεις να το ευχαριστήσεις και αυτό μπορεί να γκρινιάζει ότι χαλάς πολλά χρήματα ή ότι θέλεις να βγαίνεις συνέχεια με κόσμο. Μην παρεξηγείς κανέναν, γιατί υπάρχουν διάφορες απόψεις και εσύ έχεις ελεύθερο πνεύμα. Η κατανόηση του άλλου είναι το πιο καταλυτικό φάρμακο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις μπόλικη δουλειά γιατί έχει μαζευτεί μεγάλος όγκος από υποχρεώσεις και θα χρειαστεί σε πολύ λίγο διάστημα να τις ολοκληρώσεις. Μην αγχώνεσαι, γιατί όταν συγκεντρώνεσαι το κάνεις με ευκολία. Σου λείπει μόνο η μεθοδικότητα που πρέπει να την έχεις συνέχεια στο μυαλό σου.

 

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Δεν ανησυχείς ιδιαίτερα γιατί βλέπεις ότι οι καρποί σου αποδίδουν. Προτιμάς βέβαια την ησυχία σου και θα τη βρεις, κυρίως αν έχεις γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο θα βιώσεις μια εσωτερική ηρεμία και δεν θα έχεις τόσο πολύ άγχος γιατί βλέπεις ότι όλα έχουν μπει σε ένα δρόμο.
Ερωτικά: Κάθε ημέρα είναι διαφορετική για αυτό δεν μπορείς να ζεις συνέχεια με ένα στυλ. Θα χρειαστεί να αλλάξεις κάπως τη νοοτροπία σου για να μπορείς να προσαρμόζεσαι και στο πρόγραμμά του άλλου. Με Ταύρο, Παρθένο ή Σκορπιό καλά τα πάτε αλλά μπορεί να μην υπάρχει πάθος. Ενώ αντίθετα με τον Κριό ή τον Καρκίνο τα αίματα ανάβουν πολύ περισσότερο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις βάλει ήδη ένα πρόγραμμα το οποίο σου αρέσει να τηρείς γιατί νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά και εξασφάλιση. Υπάρχουν συνεργάτες που μπορεί να ελέγχουν με τον τρόπο τους τι κάνεις και πως το κάνεις, αλλά ευτυχώς έχεις τις προσωπικές σου άμυνες και τα βάζεις όλα στη θέση τους.

 

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Η γενική κατεύθυνση αυτήν τη στιγμή είναι να ξεμπερδέψεις με όλα τα βαρετά πράγματα που σου έχουν προκύψει ξαφνικά και πρέπει να φανείς ότι τα καταφέρνεις σε όλα τα επίπεδα κυρίως στα πρακτικά. Η σημερινή σου καθημερινότητα θα περάσει κάπως περίεργα αφού θα υποστείς καταπίεση από όλους τους γύρω σου να κρατήσεις το λόγο σου και να τελειώσεις αυτά που τους έχεις υποσχεθεί.
Ερωτικά: Μη δεις σαν αγγαρεία κάτι που σου έχει ζητήσει το πρόσωπο που είστε μαζί. Ίσως να πιέζεται και εσύ να μη μπορείς να το δεις εύκολα γιατί είτε έχεις εγκλωβιστεί μέσα στα δικά σου ή χρειάζεσαι ειδική πρόσκληση για να αναλάβεις κάτι. Μερικές φορές χάνεις το παιχνίδι από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που δεν δίνεις σημασία γιατί όλα κατά τη γνώμη σου είναι καλά. Κυρίως με Καρκίνο, Λιοντάρι ή Παρθένο.
Οικονομικά & Καριέρα: Έχεις αναλάβει ακόμα και δουλειές τρίτων οι οποίοι τις αμελούν και είναι πιθανό να έχεις νευριάσει γιατί εσύ τα κουβαλάς όλα στην πλάτη σου. Όπως και νάχει, μερικές φορές χρειάζονται να γίνουν και αυτά για να τελειώνεις όσο μπορείς πιο γρήγορα. Αντί να θυμώνεις καλύτερα να τους μιλάς με λογικά επιχειρήματα και να τους φέρνεις στο φιλότιμο.

 

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Πέμπτης”]

 

Γενικά: Έχεις κάποιες συνήθειες που είναι καλές και θα τις εφαρμόσεις τουλάχιστον για σήμερα. Αυτό θα σε κάνει να φροντίσεις περισσότερο τον εαυτό σου με αγάπη και με πραγματικό ενδιαφέρον. Η σχέση με το εξωτερικό ή την ανώτερη γνώση θα σου φέρει εμπιστοσύνη και εσωτερική καθοδήγηση.
Ερωτικά: Ο Σκορπιός σε γλυκοκοιτάζει, αλλά πριν τα βρείτε καλό είναι να καθορίσετε τα μεταξύ σας όρια για να μη μπαίνει ο ένας στα πόδια του άλλου. Από την άλλη, ο Ζυγός επανεμφανίζεται, δίνοντας σημεία ζωής με ένα τηλέφωνο ή με μια πληροφορία μέσω ενός κοινού σας φίλου.
Οικονομικά & Καριέρα: Νιώθεις ότι μπορείς να καλύψεις κάποιες ανάγκες και υποχρεώσεις σου οι οποίες σε βάραιναν. Η επιστροφή χρημάτων από μια υπόθεση που είχες πιθανόν με το εξωτερικό ή από ένα νομικό θέμα θα σου δώσει έξτρα δυνάμεις να αντέξεις και να προχωρήσεις τα σχέδια σου.

[/zodia]

[zodia-footer]

Πηγή: astrology.gr

[/zodia-footer]

Related posts

Διαβάστε τα ζώδια της Πέμπτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη από την Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Διαβάστε τα Ζώδια της Τετάρτης

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live