Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Η μέρα θα αποδειχθεί αρκετά πολύπλοκη και ανατρεπτική. Με πολλά θέματα σε εκκρεμότητα αρχίζει ένα μποτιλιάρισμα στις σκέψεις σας. Μην θυμώνετε με το παραμικρό και μην θελήσετε να ελέγξετε τους άλλους. Αφήστε για άλλη μέρα ό,τι σημαντικό.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Βρίσκεστε σε μια περίοδο ανακατατάξεων και οικονομικών αλλαγών. Σήμερα θα πρέπει να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και τις αγορές που θα κάνετε. Θα προκύψουν έξοδα που μπορεί να μην είχατε προγραμματίσει και πολύ πιθανόν να σταματήσει μια πηγή εσόδων σας.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Τη δύναμη που θέλετε να βγάλετε προς τα έξω, στοχεύετε την με σωστό τρόπο. Μην αφήνετε να σας οδηγεί ο παρορμητισμός και η βιασύνη. Οι άλλοι θα δείτε ότι δεν είναι διατεθειμένοι να σας τα συγχωρούν όλα και θα σας παρακάμψουν όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Τα επαγγελματικά θα σας απασχολήσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας. Θα θελήσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές όπου το αποτέλεσμα θα είναι κάπως διαφορετικό από αυτό που υπολογίσατε. Όμως η μέρα θα έχει μία θετική εξέλιξη σε ένα οικονομικό σας θέμα που πολύ πιθανόν ούτε κι εσείς το περιμένατε.

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Από το πρωί θα υπάρχει μία διάχυτη αναστάτωση που θα σας χαλάει το οποιοδήποτε πρόγραμμα προσπαθείτε να φτιάξετε. Η συναισθηματική σας ζωή, μάλλον σήμερα θα μοιάζει με πεδίο μάχης. Δεν θα πρέπει να παίρνετε τοις μετρητοίς ό,τι συμβεί σήμερα.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Από το πρωί θα συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που θα σας κρατούν σε μια αναστάτωση.  Ηρεμήστε με τρόπους που μόνο εσείς ξέρετε. Οι ερωτευμένοι βρείτε συμπαράσταση στην αγκαλιά του/της  συντρόφου σας και ξεχάστε ό,τι σας πιέζει.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα προγραμματίστε με τον καλύτερο τρόπο αν έχετε να κάνετε ένα ταξίδι ή μία μετακίνηση. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν διάφοροι αστάθμητοι παράγοντες που θα σας εκνευρίσουν και θα σας κόψουν την χαρά. Προσέξτε τι θα πείτε στους άλλους όπως και στα πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Μην επιτρέψετε στους άλλους να σας κατηγορήσουν ή να σας μειώσουν για κάτι που πολύ πιθανόν δεν είχατε καμία ανάμιξη. Η μέρα δεν είναι η κατάλληλη για να βρείτε το δίκιο σας, ή να προσπαθήσετε να αποδείξετε κάτι. Προσοχή στην υγεία σας.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Σήμερα θα πρέπει να προσπαθήσετε να μην έρθετε σε ρήξη με τους άλλους. Ίσως να βρεθείτε σε δύσκολη θέση και να κρατήσετε μια παγερή στάση σε κάποιο προσωπικό σας θέμα. Πάντα όμως υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας για τα προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Από το πρωί θα προσπαθείτε να κάνετε χιλιάδες πράγματα, να ευχαριστήσετε τους πάντες, με αποτέλεσμα ή να καταρρεύσετε, ή να μην εκτιμηθείτε σωστά. Ο χώρος της εργασίας, θα σας πιέσει αρκετά και δυστυχώς, θα μεταφέρετε χωρίς να το θέλετε το κλήμα αυτό μέσα στο σπίτι σας.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Πάλι κάτι δεν το έχετε χειριστεί σωστά. Από το πρωί θα βρίσκεστε σε μία συναισθηματική πάλη, ώστε να μπορέσετε να ισορροπήσετε τις δυσκολίες που έχουν προκύψει με τους άλλους. Βέβαια αν αλήθεια θέλετε να διορθώσετε τα πράγματα υπάρχει τρόπος για αυτό.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη της Τρίτης”]

Οι φιλοδοξίες σας πολλές αυτό το διάστημα και μάλλον δεν είναι ο κατάλληλος καιρός να ολοκληρώσετε αυτά που έχετε κατά νου. Η μέρα θα σας πιέσει αρκετά και μπορεί η υπέρπροσπάθεια να μην έχει τα αποτελέσματα που θα θέλατε. Το οικογενειακό σας περιβάλλον θα έχει μια αναστάτωση.

[/zodia]

Related posts

Διαβάστε τα Ζώδια της Τετάρτης

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Δευτέρας!

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια της Παρασκευής από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

Αναστάσης Δαφνής

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου