Backstage24.gr
Ζώδια

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου από την αστρολόγο Αλεξάνδρα Καρτά

[zodia-header]

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου και μάθετε όλα όσα πρόκειται να σας συμβούν.

[/zodia-header]

[zodia zodio=1 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Θα μπορέσετε σήμερα να επανεξετάσετε ένα σημαντικό θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να μην γίνει άμεσα το ξεκαθάρισμα που επιθυμείτε, όμως θα μπορέσετε να κατανοήσετε τις επιθυμίες των άλλων και τις δικές σας.

[/zodia]

[zodia zodio=2 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Οι επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα σας απορροφήσουν αρκετά σήμερα. Θα πρέπει ίσως να τελειώσετε ένα αρκετά δύσκολο κομμάτι στον τομέα της εργασίας σας. Όπως και να έχει, θα φέρετε εις πέρας όλη αυτή την δύσκολη και απαιτητική εργασία με πολύ καλά αποτελέσματα.

[/zodia]

[zodia zodio=3 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Προσωπικά θέματα θα σας απασχολήσουν πολύ έντονα και το οικογενειακό περιβάλλον σήμερα δεν θα είναι τόσο προστατευτικό όσο θα έπρεπε. Η μέρα θα έχει κάποιες εντάσεις που θα σας κουράσουν αρκετά. Μην υπερβάλλετε στα γεγονότα.

[/zodia]

[zodia zodio=4 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιες εξελίξεις που θα σας τοποθετήσουν σε μία πιο υψηλή θέση από αυτή που είδη βρίσκεστε. Προσέξτε ώμος τον τρόπο που θα διαχειριστείτε. 

[/zodia]

[zodia zodio=5 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Στο χέρι σας είναι να φτιάξετε ή να χαλάσετε κάποια θέματα ζωτικής σημασίας. Στα επαγγελματικά σας θα έχετε κάποιες εξελίξεις που θα σας τοποθετήσουν σε μία πιο υψηλή θέση από αυτή που είδη βρίσκεστε. Προσέξτε όμως τον τρόπο που θα τα διαχειριστείτε.

[/zodia]

[zodia zodio=6 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα συναντήσετε ανθρώπους που θα σας δώσουν δύναμη και ικανοποίηση. Μια προσωπική υπόθεση εξελίσσεται με τον καλύτερο τρόπο και πολύ πιθανόν σήμερα να πάρετε μία χαρά που αφορά τον/τη σύντροφό σας. Τα επαγγελματικά σας σε ανοδική πορεία.

[/zodia]

[zodia zodio=7 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Σήμερα θα φροντίσετε θέματα που έχουν να κάνουν με τις οικονομικές σας παροχές, από την εργασία σας αλλά και από άλλες πηγές εισοδημάτων. Βρίσκεστε σε ένα διήμερο ανασφάλειας, αλλά πολύ σύντομα βρίσκονται οι λύσεις που περιμένατε.

[/zodia]

[zodia zodio=8 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Μην αμφιβάλετε για τα αισθήματα του/της συντρόφου σας. Σήμερα μάλιστα θα θελήσει να σας δείξει την αγάπη του/της με χίλιους τρόπους. Πάρτε δύναμη από τον έρωτα κι αγνοήστε τα δύσκολα που θέλουν να σας ρίξουν την ψυχολογία.

[/zodia]

[zodia zodio=9 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Οι προσωπικές σας σχέσεις περνούν συνέχεια από εξετάσεις και πισωγυρίσματα. Ό,τι θεωρείτε δεδομένο θα αμφισβητηθεί για ακόμη μία φορά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα σας ίσως σήμερα να μην είναι συνεργάσιμοι, με αποτέλεσμα να βρεθείτε εκτεθειμένοι.

[/zodia]

[zodia zodio=10 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Κάποια λάθη από το παρελθόν έχουν αρχίσει και τα νιώθετε πάλι να σας πλησιάζουν. Κρατήστε σήμερα όσο μπορείτε την αυτοκυριαρχία σας και μην πράξετε σπασμωδικά σε κάτι που θέλει πολύ καλούς χειρισμούς ώστε να το κερδίσετε.

[/zodia]

[zodia zodio=11 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Καλό είναι να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με πολύ δικά σας άτομα. Αφήστε τη μέρα να περάσει με κάποια σχετική ηρεμία χωρίς να αναλύετε τα πάντα, ιδίως θέματα που αφορούν οικογενειακές υποθέσεις. Μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που δεν σας αφορούν.

[/zodia]

[zodia zodio=12 title=”Η πρόβλεψη του Σαββάτου”]

Η μέρα αυτή θα σας δείξει πόσο σωστά ή λάθος έχετε πράξει το τελευταίο διάστημα σε μία σχέση σας. Αν υπάρχει περίπτωση να βρείτε γαλήνη μέσα από τη σχέση σας, θα πρέπει να πάρετε κάποια σημάδια σήμερα από το σύμπαν. Επικοινωνιακά θέματα.

[/zodia]

[zodia-footer]

[/zodia-footer]

Related posts

Διαβάστε τα Ζώδια της Τρίτης

supervisor

Τα ζώδια της Τρίτης από την Αλεξάνδρα Καρτά

supervisor

Διαβάστε τα ζώδια του Σαββάτου

supervisor

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στη σελίδα μας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τη σελίδα, θα υποθέσουμε πως είστε ικανοποιημένοι με αυτό. ΝΑΙ Περισσότερα

Πολιτική Απορρήτου
ledger live